Post Image

INGYENES ANYAJEGYSZŰRÉS AZ EFOTT-ON AZ EUCERINTŐL

Rúzs & Más / 2024-07-11

A tudatos bőrápolás egyik alapja a megfelelő fényvédelem, amely nem csupán egy szuper anti-aging lépés, hanem nagyon fontos egészségtudatos döntés is. Arcunk és testünk bőrének fényvédelmére is fokozott figyelmet kell fordítanunk, főként nyáron, amikor lengébben öltözködünk. Az UV-sugarakkal a vízparton túl a hétköznapokban, szabadtéren, koncert és fesztivál közben is találkozunk, így ilyenkor se feledkezzünk meg a fényvédelemről! Az Eucerin tavaszi ingyenes anyajegyszűrő kampányában 35 budapesti bőrgyógyásznál közel 400 fő vett részt, 10%-ukat pedig további vizsgálatokra irányították. A díjtalan szűrővizsgálatokra a House Piknik után most az EFOTT Fesztiválon is lehetőség nyílik az Eucerin jóvoltából.

Ne hagyd ki, életmentő lehet!

Idén nyáron még egy alkalommal lesz lehetőséged díjmentes melanómaszűrésre, hiszen az Eucerin orvosi csapata július 10-14. között kitelepül a sukorói EFOTT fesztiválra is!  Mindössze annyit kell tenned, hogy eljössz az eseményre, megkeresed az Eucerin sátrát és regisztrálsz online a helyszíni vizsgálatra.

A bőrgyógyászok által végzett szűrés gyors és fájdalommentes. Egy speciális eszközzel, az úgynevezett dermatoszkóppal vizsgálják az anyajegyeket, amely egy tízszeres nagyítást biztosító, bőrre helyezett mikroszkóp. A vizsgálat során a bőrgyógyász alaposan átvizsgálja az egész test felületét; a hajas fejbőrt, a nyakat és tenyereket is.

Gyere el és találkozz az Eucerin csapatával az EFOTT-on is! A kitelepülésen az anyajegyszűrés mellett egyéb meglepetésekkel is várunk! Kövesd a márka Instagram-oldalát, az @eucerinhu-t, ahol a bőrápolási tanácsok mellett minden infót megtudhatsz az ingyenes anyajegyszűrésről!

Kapcsolódó bejegyzések