Post Image

IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉS VITAMINTUNINGGAL

Rúzs & Más / 2020-03-18

Tavasszal egyébként is aktuális az immun-tuning, hát még a jelenlegi helyzetben. Évszakváltozáskor, stresszes időszakokban és járványok idején belső egyensúlyunk visszanyeréséhez, valamint szervezetünk optimális fizikai-szellemi működéséhez segítségre van szükség. Érdemes olyan, jó minőségű étrend-kiegészítőt keresni, amely biztosítja a jó közérzethez szükséges alapvető tápanyagokat, fedezi az ajánlott napi zöldség- és gyümölcsbevitelt, és pótolja a mindennapi étrendből hiányzó vitaminokat, tápanyagokat.

Ha úgy érezzük, hogy a téli időszak alatt kimerültek a vitamin-tartalékaink és nem veszünk magunkhoz naponta elegendő friss gyümölcsöt és zöldséget, szánjunk egy kis energiát a kiadós immun-tuningra, és vessük be a NUTRILITE™ DOUBLE X™ Multivitamint, hogy megóvjuk egészségünket!

Nutrilite Double-X, étrendkiegészítő, vitamin, fitotápanyag, prémium, rúzs és más

22 növényi kivonat az erős immunrendszerért

A NUTRILITE™ DOUBLE X™ változatos étrendet biztosít a növényi összetevők révén, ugyanis mind az 5 színcsoport növényeit tartalmazza: zöld, piros, sárga, lila és fehér. Színcsoportokban meghatározott fitotápanyagok elengedhetetlenek szervezetünk kiegyensúlyozott működéséhez. A NUTRILITE™ DOUBLE X™ 12 létfontosságú vitamin, 10 ásványi anyag és 22 növénykivonat kombinációját tartalmazza, ezáltal a fitonutriensek széles és fontos spektrumát biztosítja a szervezet számára. A NUTRILITE™ DOUBLE X™ Multivitamin az egyedülálló PhytoBlend™ formulával olyan gyümölcsök, zöldségek és gyógynövények kivonatából készült, melyeket a hétköznapi étkezés során nehéz és körülményes lenne szervezetünkbe juttatni. Ezek hiányában immunendszerünk érzékenyebb lehet a betegségekre, fertőzésekre, de hiányuk nagyban befolyásolhatja általános közérzetünket is.

Adjuk meg szervezetünknek a szükséges tápanyagokat és vitaminokat a NUTRILITE™ DOUBLE X™ étrend-kiegészítővel, hogy lendülettel vehessük a mindennapok akadályait és megőrizzük egészségünket!

Nutrilite Double-X, étrendkiegészítő, vitamin, fitotápanyag, prémium, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések