Post Image

ILLATRÉTEGZÉS A RUHÁIDNAK – A TÖKÉLETES PÁROSSAL

Rúzs & Más / 2020-06-25

A prémium parfümökhöz nem véletlenül kínálnak azonos illatú parfüm testápolót, tusfürdőt, deo sprayt: a parfümrajongók ismerik az illatrétegzés fogalmát és tudják, hogy kedvenc illatukat sokkal tartósabbá tehetik általa. A Lenor öblítőkhöz használt illatkompozíciókat is parfümőrök készítik, így csak idő kérdése volt, hogy eszükbe jusson: a textíliák esetében is élhetnének az illatrétegzés előnyeivel. Így születtek meg a Lenor textilöblítő kollekció tökéletes kiegészítéseként a Lenor illatokkal készült mosókapszulák. A Lenor textilöblítők használatával egy teljes héten át élvezhettük a frissen mosott ruhák és ágyneműk illatát – a Lenor mosókapszulákkal kombinálva viszont még ennél is tovább megmarad a kényeztető illat.

A Lenor mosókapszulák továbbfejlesztett összetétele nemcsak alaposan tisztítja és felfrissíti a ruhákat, de puhává is varázsolja azokat, miközben a színüket megóvja és védi a szövetet. A Lenor mosókapszula ragyogóan tisztává és illatossá varázsolja a ruhákat, a harmonizáló illatú textilöblítőkkel kiegészítve pedig a tiszta ruhák hosszabb és intenzívebb illattal fognak körülölelni.

A Lenor közkedvelt textilöblítő kollekciójában a legjobb, legújabb technológiáját alkalmazza, ami – a tökéletes puhaság mellett – a korábbiaknál is hosszabban tartó illatot kölcsönöz a textíliáknak. Ezt a hatást az illat vivőanyagának megváltoztatásával sikerült elérni: a mikroszkopikus komplex kapszulák minden mozdulattal, fokozatosan bocsátják ki az illatanyagokat.

A tökéletes párosok

Egy friss, a mosási szokásainkra vonatkozó kutatás eredményei szerint egy-egy illat megédesítheti a napunkat, de akár el is ronthatja a hangulatunkat. A felmérésben résztvevők 64%-a számolt be arról, hogy vannak olyan illatok, amelyek hatnak az érzéseikre, hangulatukra, mindennapjaikra – leginkább a komfortérzethez kapcsolódóan; vannak olyan illatok, amelyektől komfortosabban érzi magát az ember. A Lenor öblítőkben és mosókapszulákban alkalmazott kényeztető, harmonikus illatok növelik a komfortérzetünket!

A hosszan tartó, felemelő illatok még tovább veled maradnak, ha ugyanazon illatváltozat mosókapszuláit és textilöblítőit is használod, amelyek tökéletes harmóniát alkotnak.

Kedvenc Lenor mosószered és azonos illatú textilöblítődnek hála most még tovább burkolózhatsz a harmonikus illatokba. Három „tökéletes páros”-ból választhatsz, ezek: a Lenor Spring Awakening, a Lenor Amesthyt és Floral Boquet és a Lenor Gold Orchid.

Mi mindent tehet érted a tökéletes párosod?

– A friss ágynemű illatát élvezheted minden éjjel, akár 1héten át!
– Puha és kényelmes tapintásúvá varázsolja a ruhákat
– Segít a ruhák állapotának megőrzésében
– Csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást
– Lerövidíti a száradási időt és mérsékli a ruhák elektrosztatikus feltöltődését

Rúzs és más kedvenc, rúzs és más

Lenor Spring Awakening: A Lenor Spring mosószerek és öblítők használatával a tavaszi virágok, a természetes pacsuli és a fehér cédrus illata ölel körül. Felemelő és üdítő illatélmény, amely felélénkít és felfrissít a különleges napokon és a hétköznapokon is.

Amethyst & Floral Bouquet: titokzatos illatkoktél frissítő bergamottból, törékeny, éteri fréziából és ragyogó jázminból. A hátteret adó, megnyugtató illatjegyek bársonyos melegségbe burkolnak, amitől magabiztosnak és kellemesen fogjuk magunkat érezni egész nap. A Lenor Amethyst & Floral Bouquet egy kifejezetten érdekes illatkombinációt eredményez, érdemes kipróbálni!

lenor, mosókapszula, illatgyöngyök, öblítő, spring awakening, orchid, amethyst, illat, tartós, illatélmény, frissen mosott, rúzs és más

Lenor Gold Orchid: ellenállhatatlan vaníliát tartalmaz, ami a testet és az elmét egyaránt megnyugtatja. A mimóza, a méz, a rózsa és a lédús őszibarack jegyeit is tartalmazó Lenor Gold Orchid illata érzéki élményt nyújt.

lenor, mosókapszula, illatgyöngyök, öblítő, spring awakening, orchid, amethyst, illat, tartós, illatélmény, frissen mosott, rúzs és más

 

Így mosunk mi – online kutatás a mosási szokásokról

Egy friss, 2020 júniusban végzett online kérdőíves kutatás a következő eredményekkel zárult:

– A 18-65 éves lakosság jelentős része, 86%-a szokott mosni a mosás gyakorisága a háztartás méretétől függ – a nagyobb háztartásokban hetente többször is mosnak. A koronavírus és a fokozott higiéniai elvárások a mosási szokásokat nem alakították át jelentősen, különösen azoknál nem, akik egyedül élnek.
– A mosószer mellett az öblítő is alapvető:  azoknak, akik szoktak mosni a 80%-a minden alkalommal használ öblítőt. Az öblítő elsődleges funkciója a használók szerint az illatosítás, ez az elsődleges ok, ami miatt mosás során ez is kerül a mosógépbe.
A ruha illata a 18-65 éves lakosság 60%-a számára kiemelten fontos. A többség csak maximum 1-2 napig érzi illatosnak a kimosott ruhákat. Azok, akik számára kiemelten fontos a ruha illata akár egy hétig is vagy még tovább illatosnak érzik a ruhákat – ők vagy jobban odafigyelnek erre, vagy találtak olyan megoldást, amely ezt elősegíti.
– Az, ha a mosószer és az öblítő nem harmonizál egymással, zavaró tud lenni, a célcsoport 64%-a számára probléma lenne, ha emiatt nem lenne kellemes illatú a ruha.

Gyermekektől távol tartandó!

Kapcsolódó bejegyzések