ILLAT EGÉSZEN ÚJ FORMÁBAN: GÉLPARFÜM ESSZENCIA

Rúzs & Más / 2020-03-27

A közelgő április, a hamarosan beköszöntő jó idő és a hosszabb nappalok beköszöntével újból erőre kapunk, energiával tölt el bennünket a meleg, a napsütés és a feléledő természet. A jelenlegi időszak, a sokak számára bekövetkezett kényszerszünet tökéletes arra, hogy kicsit magunkkal foglalkozzunk. Kezdjünk el odafigyelni egészségünkre, naponta mozgassuk meg magunkat, fogyasszunk sok vitamint és mindemellett ne feledkezzünk meg lelkünk kényeztetéséről sem! Most mindannyian megérdemeljük a legjobbat, mindenkinek jár egy kis luxus! Lepjük meg magunkat egy elbűvölő újdonsággal és kényeztessük érzékeinket és lelkünket az Avon legújabb  Eternal exkluzív gélparfümjével, melynek varázslatos illatától mindannyian előkelőnek érezhetjük magunkat.

Elbűvölően érzéki élmény 

A hétköznapok rohanásában ne felejtsünk el időt és energiát szánni önmagunkra, élvezzük az életet és ragadjuk meg a pillanatokat az Avon újdonságával: április 2-től rendelhető az AVON Today Tomorrow Always Eternal gélparfüm!
Lépjünk be együtt a luxusparfümök világába! Az Avon igazán egyedi, szabadalmaztatott technológiával készült gél állagú parfümesszenciája, a Today Tomorrow Always Eternal gélparfüm különleges kialakítással és lenyűgöző illattal varázsolja el érzékszerveinket. A lehengerlően érzéki és bámulatosan tartós esszencia egy speciális applikátorban rejtőzik, amelynek felső gombját megnyomva azonnal érezhetjük a calabriai bergamott, az elragadó magnólia és a tiszta szantálfa elragadó elegyét. Finoman masszírozzunk bőrünkbe egy cseppnyit ebből a csodás illatból és élvezzük egész napon át a valódi luxus kifinomult aromáját.

Nemcsak illat…

…hanem dísztárgy is. Annyira szép, hogy bármelyik fürdőszobának vagy akár nappalinak a díszévé válik! A csodaszép, formatervezett üveg tartó és a fényes arany applikátor megsokszorozza és szétszórja a tavaszi napsugarakat – öröm ránézni.

avon, gélparfüm, eternal, today tomorrow always, parfüm, illat, edp, rúzs és más, essence de parfüm

Így használd: 

Vedd ki az applikátort az üveg tartóból

Nyomd meg a tetején található adagoló gombot

Az applikátor végén megjelenő parfümgélt kend a bőrödre: a nyakadra, karhajlatodba, csuklódra – ahol a bőr a verőerek közelségétől melegebb, ott intenzívebben érződik a parfüm illata

A gélparfüm nem hagy fényes nyomot a bőrön!

Ajánlott fogyasztói ára: Today Tomorrow Always Eternal Essence de Parfum 6 999 Ft/15 ml

Kapcsolódó bejegyzések