Post Image

ÍGY SZÉPÜLNEK A SVÁJCIAK – ÉS MOST MÁR MI IS

Rúzs & Más / 2018-08-21

Svájc a megbízhatóság, a minőség szinonimája legyen szó bankokról, órákról, csokoládéról vagy sajtról. Nincs ez másképp a kozmetikumok és kozmetikai kezelések esetében sem. A szépségipar olyan összetevőket köszönhet Svájcnak, mint a növényi őssejt kivonat az ősi almafajtájukból, a rendkívül ellenálló hóalgát vagy olyan luxusmárkákat, mint a La Prairie és a Juvena.

A professzionális Mavex márka szintén rendkívüli hatóanyagokat állít a szépülés szolgálatába, amilyen a méregtelenítésben utolérhetetlen feketeszén vagy a távol-keletiek ránctalan bőrének titka, a ganoderma gomba. A Mavex termékek teljes mértékben természetes összetevőket illetve tiszta gleccservizet tartalmaznak parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül. Növényi hatóanyagaik a svájci Alpokból származó gyógynövények – tárnics, áfonya, lucfenyő -, melyek liposzómák formájában jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A Mavex termékeket állatokon nem tesztelték. Parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül készülnek. A márka maga a szépség kompromisszumok nélkül, svájci minőségben!

Makulátlan arcbőr

A Mavex méregtelenítő La Perla Nera kezelésének titka egy új, forradalmi megoldás a kozmetológiai technológiában, ami a legmodernebb svájci kutatás-fejlesztésnek köszönhető. E kivételes kezelésben hét aktív molekula és az aktív növényi szén ereje egy exkluzív fitokozmetikai komplexben szinergikusan adódik össze. Intenzíven méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége. A kezelés a nevét – fekete gyöngy – a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta. A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával telt lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép – visszanyeri életerejét.

Mavex La Perla Nera
Számos vizsgálat támasztja alá, hogy a Ganoderma kivonat – vagy ahogy a Távol-Keleten ismerik, az évezredek óta csodaszerként számontartott Reishi gomba különleges öregedésgátló hatással bír. Igazoltan hatást gyakorol a sejtek megújulására és a ráncmélység csökkentésére, fokozza a bőr hidratáltságát és tónusát, antioxidáns hatást fejt ki és stimulálja a kollagén szintézisét. A Mavex svájci kutatásai alapján kidolgozta a Forever kezelést, a világ legelső olyan kabinkezelését, mely Ganoderma kivonatot használ. A kellemes kezelés során a bőr tisztítását követően komplex peeling hatóanyaggal kezelik a bőrt, melyet hialuronsavas elixír és különlegesen hatékony algamaszk követ.

Mavex Forever 24h

Formás test

a Mavex Body Shape Lifting a legfejlettebb és leginnovatívabb kozmetikai technológiákat egyesíti, a svájci Alpokból származó értékes növények hatóanyagaival. Olyan professzionális kezelés, mely megemeli a kontúrokat, intenzíven bontja a zsírt és fokozza a nyirokáramlást: formálja a lábakat, feszesíti a popsit és formálja az alakot.

bodymavex
A Body Shape Lifting két fázisa, a drenázs (folyadékelvezetés) -feszesítés valamint a cellulitkezelés egymás váltogatva egészíti ki egymást. A kezelés 4 párhuzamos hatásmechanizmussal dolgozik, melyek egymással szinergiában hatnak. Megelőzi a zsírraktározást, serkenti az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és elősegíti a zsírpárnák csökkentését. A kezelés következtében az alak kontúrosabb, a narancsbőr vékonyabb, a zsírlerakódás csökken – a bőr rugalmasabb, feszesebb és tömörebb!

Légies léptek

A Mavex Calluspeeling a svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, rendkívül hatékony kezelés formájában, mely gyógyít és véd. A lábak friss, könnyű érzetet nyernek. A Calluspeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek során a lábak mindössze 15 perc leforgása alatt egészséges, szép megjelenést nyernek kés és csiszoló nélkül! A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali, meglepő eredménnyel! A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt. A Calluspeeling előnye, hogy akár egy arckezelés vagy testkezelés alatt is végezhető, míg a felhelyezett arcmaszk vagy testpakolás alatt pihenünk.

Nyári last minute kezelések

 

Kapcsolódó bejegyzések