Post Image

ÍGY BARNULJ LE SZÉPEN, MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL!

Rúzs & Más / 2017-06-21

Ha nyár, akkor a listánk első pontján szereplő termék természetesen a napvédők közül kerül ki. Aszerint, hogy teljesen meg akarjuk-e védeni bőrünket a naptól vagy le akarunk barnulni, de csak ésszel, fokozatosan; attól függően hogy zsíros vagy száraz a bőrünk vagy hogy a krémet vagy a napolajat kedveljük jobban, választjuk ki a napvédőnket, ami azután egész nyáron – a nyaraláskor és a szabadban töltött hétvégeken – elkísér majd minket. Ha napvédőről beszélünk, csak a minőségi, megbízható készítmények közül érdemes választani, hiszen a bőrünket visszük vele a vásárra! A Nu Skin Sunright termékei nem csupán a fényvédelem széles spektrumát nyújtják, de közben a bőr kollagén- és elasztin termelésének serkentésével a napsugarak bőröregítő hatásai ellen is dolgoznak.

A fényvédők használatának hasznos szabályai:
Bőségesen vigyük fel a fényvédelmet igénylő bőrfelületre. Ha túl kevés krémet viszünk fel a bőrre, erőteljesen csökken a védelem hatékonysága! A megfelelő mennyiségű fényvédő: húzzunk egy-egy csíkot a mutató és középső ujjunkra. Ez a mennyiség szükséges a következő felületekre: fej+nyak+arc; 1 váll; 1 kar; hát alsó része; 1 comb; 1 alsó lászár +lábfej; hát felső része; has; mellkas

– A napfénnyel, illetve a vízzel való érintkezés előtt 30 perccel vigyük fel bőrünkre a készítményt.

Rendszeresen, ismételten vigyük fel a krémet a megfelelő védelem fenntartása érdekében: alapvetően kétóránként, de fokozott izzadás, úszás vagy törölközés után mindenképp!

Ne tartózkodjunk huzamos ideig a napon, még napvédő termék használata mellett sem!

A csecsemőket és kisgyermekeket óvjuk a közvetlen napfénytől! A túlzott napsugárzás komoly egészségügyi veszély lehet.

Nu Skin Sunright napvédő termékcsalád

A Nu Skin Sunright 50 és a Nu Skin Sunright 35 vízálló és zsírmentes összetétele magas szintű védelmet biztosít. A készítmények Asztaxantin kivonattal védik a bőrt a környezeti ártalmakkal szemben. Ez az erőteljes antioxidáns segít megóvni a bőrt az UV sugárzással összefüggésbe hozható látható károsodással szemben. A Physalis angulata kivonat segít az UV sugárzásnak kitett bőr nyugtatásában. Aloe vera, biszabolol és panthenol segítségével hidratálják és nyugtatják a bőrt.
A Sunright 35 fényvédő nem tartalmaz kémiai fényvédőket csakis fizikai, fel nem szívódó UV szűrőket. A Sunright 50 fényvédő organikus fényszűrőket tartalmaz. Kiemelkedő vízálló tulajdonságuk 80 percnyi gondtalan pancsolást tesz lehetővé változatlan védelemmel! Használatuk az egész család számára ajánlott 6 hónapos kortól!

Különösen fontos, hogy óvjuk ajkainkat a kiszáradástól és a napsugárzás káros hatásaitól – a Nu Skin Sunright® Lip Balm 15 tökéletes erre a célra! Ez a kellemes vanília illatú ajakbalzsam segít, hogy ajkaink ránézésre és tapintásra is simává váljanak. Hidratáló összetételével, E-vitaminnal és napraforgó olajjal valamint 15-ös fényszűrővel véd a kicserepesedéstől, a napsugárzás okozta károsodástól, valamint puha megjelenést és érzetet biztosít az ajkaknak.

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések