Post Image

IGAZÁN BABA EZ A NYÁR!

Rúzs & Más / 2021-07-05

Bizsergetően szurkál az almafröccs, jó hideg, ahogy föléhajolsz, belecsikiz az orrodba. Csorog a dinnyelé az arcodon, a Balatonban mosod le. A naptej kókuszos illata és a tenger sóssága simogat, csukott szemmel hallgatod a szelet. Tücsökciripelés és nyári vadvirágok nesze hallatszik, a bodzaszörpben kocog a jég.

Melyik a te nyarad?

A Baba Nyári élmények termékcsaláddal megidézi a nyár legjobb pillanatait – találd meg a kedvencedet, vagy merülj el minden nap más élményben!

A dinnyés, a kókuszos és a bodzás illatú tusfürdők mellé megérkezett a gránátalma-alma illatú Baba Almafröccs tusfürdő is. A Baba mesés illatú tusfürdőivel és habfürdőjável hazavihetjük a nyaralás élményeit!

baba, nyári, nyári élmények, tusfurdo, habfurdo, ruzs es mas, nyari illat

BABA ALMAFRÖCCS TUSFÜRDŐ

Frissülj fel a Baba Nyári élmények legújabb tagjával, a Baba Almafröccs tusfürdővel, mintha csak egy nyári zápor kapott volna el a nagy melegben. A bőrbarát pH értékű gránátalma-alma illatú tusfürdő egy kis vidámságot, egy kis puszit, egy kis huncutságot hoz a tus alá.

BABA BALATONI LÁZ TUSFÜRDŐ

A Baba Balatoni Láz tusfürdő frissítően üde görögdinnyeillata bármikor képes megidézni a balatoni nyaralások felhőtlen, semmivel
össze nem keverhető hangulatát. Csupa mosoly, csupa nyár.

BABA KARIBI ÁLOM TUSFÜRDŐ ÉS HABFÜRDŐ

Távoli pihenéseket, tengerparti nyaralásokat varázsol a fürdőkádba a Baba Karibi Álom kókusz illatú tusfürdő és habfürdő. Mártózz meg a karibi hullámok lágy ritmusában, érezd bőrödön a kókusz- és csillaggyümölcs-illatú szellőt!

BABA TÜNDÉRKERT TUSFÜRDŐ

Ha nyár, akkor bodzaszörp! A Baba Tündérkert tusfürdő zamatos, csillagvirágot is rejtő, csodás bodza illata egy olyan kertet elevenít fel, ahol egész évben nyílnak a nyári virágok, és a tündérek sem alszanak téli álmot.

A Baba tusfürdők javasolt fogyasztói ára:
400 ml – 839 Ft / 750 ml – 1279 Ft
Baba krémhabfürdő 750 ml – 1199 Ft

Kapcsolódó bejegyzések