Post Image

IGAZ TÖRTÉNETEK, SZEMÉLYES KEDVENCEK

Rúzs & Más / 2019-07-10

Az első Avon Tanácsadónőt még szinte gyerekfejjel egy amerikai filmben láttam. Nagy hatással volt rám! Elképzeltem magamat, ahogy elegáns kiskosztümben egy bőröndnyi kozmetikummal felkeresem a vásárlóikat az otthonaikban… – a nyolcvanas években ez még Magyarországon elképzelhetetlen volt, ma viszont szinte mindannyian ismerünk legalább egy Avon Tanácsadónőt!

Az AVON júliusban egy igazán különleges katalógust hozott létre, amelyhez nem másokat hívott segítségül, mint a Tanácsadóit, akik nem csupán a márka legnagyobb rajongói és ismerői, hanem a mai napig a vállalat legnagyobb támaszai is egyben. A katalógus segítségével betekintést nyerhetünk abba, hogy az AVON közössége mennyire sokszínű és milyen inspiráló emberi történeteket rejt magában. Ezeken, illetve a Tanácsadónők ajánlásain és személyes kedvencein keresztül mi is közelebbről megismerhetjük, mit jelent számukra az AVON életérzés. ITT tudjátok elérni!!

avon, tanácsadói, katalógus, tanácsadónő, rúzs és más, személyes, különleges

Az AVON termékeit több mint 130 éve Tanácsadók milliói értékesítik világszerte, így a mai napig ők képezik a vállalat legfontosabb bázisát. Az AVON számukra azonban sokkal több, mint pusztán pénzkereseti lehetőség, inkább egy életérzést és egy igazi közösséghez való tartozást képvisel. Ez a közösség rendkívül sokszínű, minden Tanácsadónő más háttérrel, különböző érdeklődéssel és eltérő igényekkel rendelkezik, egy dolog azonban mégis közös bennük: mindannyiuk kötődése töretlen az AVON termékeihez. Ki ismerhetné tehát jobban az AVON széles választékát és kinek az ajánlása lehetne hitelesebb, mint az övéké.
A Tanácsadói katalógus különlegessége is éppen ebben rejlik, hiszen hét különböző életkorú, érdeklődésű és más élethelyzetben lévő hölgyet ismerhetünk meg ebben a kiadványban, akik személyes kedvenceiken keresztül mutatják be saját történetüket, illetve azt, hogy mit jelent számukra az AVON közösségéhez tartozni.
„A különleges katalógussal az volt a célunk, hogy egy kis bepillantást engedjünk az AVON család kulisszatitkaiba. Az AVON közösségéhez tartozni ugyanis igazán egyedülálló és kiváltságos érzés, amelyet azonban csak szavakkal megmutatni szinte lehetetlen volna. Éppen ezért hívtuk segítségül azokat, akik Tanácsadóként és vezetőként is nap, mint nap osztoznak velünk az élményekben, izgalmakban és a kihívásokban. Bízunk benne, hogy ebben a katalógusunkban is mindenki megtalálja a számára ideális ajánlatokat” – nyilatkozta Radeczky Zoltán, az AVON ügyvezető igazgatója.

A Tanácsadónők kedvenceit és az általuk összeállított egyedi szépségszetteket különleges áron lehet megvásárolni július és augusztus folyamán.

IGAZ TÖRTÉNETEK, SZEMÉLYES KEDVENCEK
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések