Post Image

MINI MÉRET, EXTRA ÁPOLÁS: HASZNOS ÚTITÁRS

Rúzs & Más / 2016-12-15

A tél a síelések, a wellness hétvégék, vagy akár az egzotikus utazások időszaka. Ilyenkor egyre többen kerekedünk fel, hogy egy kicsit kiszakadjunk a mindennapok szürkeségéből, feltöltődjünk, sportoljunk, pihenjünk. Szerencsére már a férfiaknak sem kell lemondanunk kedvenc arcápolóikról: a HYMM neszeszer mini termékei gondoskodnak a mindig ápolt külsőről utazáskor is.

Akár autóval kerekedünk fel, akár repülővel utazunk, bőröndünk kapacitása véges, így nem árt odafigyelni arra, mit viszünk magunkkal. Sőt, ha repülni készülünk, kézipoggyászunkban csak kis kiszerelésben vihetjük magunkkal kedvenc piperéinket. Az Amway megújult HYMM családjának mini termékei praktikus neszesszerben kaptak helyet. Az apró csomag mindent tartalmaz, amire a téli vakációhoz szükség lehet nap, mint nap. A neszeszer tökéletes megoldást nyújt utazáshoz, de akkor is jó szolgálatot tesz, ha csak kipróbálnánk az újdonságokat. Sőt, akár a karácsonyfa alatt is jól mutat!
A praktikus HYMM utazó neszeszerben a tisztálkodáshoz szükséges legfontosabb termékek kaptak helyet, melyek különleges összetevőkkel és karakteres illattal teszik igazi élménnyé a napi rutint.

Hymm mini utazószett

A HYMM utazó neszeszer tartalma:
1. Borotválkozó gél (30 ml)
2. Borotválkozás utáni balzsam (30 ml)
3. Tusfürdő és sampon (30 ml)

A HYMM for Men Borotválkozó gél ánizskapor mag kivonatot tartalmaz, mely puhítja az arcszőrzetet, így könnyebbé válik a borotválkozás, és csökken az esetleges égő érzés.
A különleges, nem zsíros HYMM for Men Borotválkozás utáni balzsam hozzáadott aloe vera kivonattal és E-vitaminnal nyugtatja a bőrt és pótolja nedvességtartalmát.
HYMM for Men Tusfürdő és sampon vízi menta kivonattal és tengeri ásványokkal gazdagított, így mosakodásra és hajmosásra egyaránt használható, friss illatot biztosít és enyhén kondicionálja a hajat.

A szett ajánlott fogyasztói ára: 5.300 Ft

Kapcsolódó bejegyzések