Post Image

HOZD EGYENSÚLYBA BŐRÖD AZ EPOCH YIN AND YANG MASZKKAL

Rúzs & Más / 2020-06-26

Az egyensúly megteremtése az élet minden területén kívánatos cél – nincs ez másképp a bőrápolás esetében sem. Ha bőrünk egyensúlyban van, akkor elkerülik a bőrproblémák, egészségesen ragyogó, egyenletes, megfelelően hidratált. Ha nyugodtak és kiegyensúlyozottak vagyunk, az arcbőrünk is szebb, kisimultabb lesz – így hat a belső békénk a külső megjelenésünkre. A Nu Skin újdonsága, az Epoch Yin and Yang Mask ebben lehet a segítségünkre. Miközben a maszk méregteleníti és táplálja bőrünket, ellazulunk, kikapcsolódunk – így a bőrnyugtató rituálé elősegíti külső-belső egyensúlyunkat. Ne sajnáljuk magunktól ezt a kis időt: pihenjünk, amíg a különleges maszk hat és értékes összetevőivel gondoskodik a sugárzó arcbőrről!

 

Epoch Yin and Yang maszk 

Az újdonság legfontosabb összetevői a következők:

nu skin, epoch, yin and yang mask, maszk, detox, méregtelenít, aktív szén, egyensúly, kiegyensúlyozó, tápláló, arcmaszk, rúzs és más

Porcelánvirág-kivonat (Hoya Lacunosa): puhább és simább érzetet kölcsönöz a bőrnek. Ez a kivonat kontrollált környezetben történő mezőgazdaságból származik.

Ez egy olyan technológián alapuló gazdálkodás, amelyben az összetevők zárt környezetben kerülnek kitermelésre. Így a mag elvetésétől a készítmény palackba zárásáig nyomon követhetővé és fenntarthatóvá válik a készítési folyamat. Minden olyan Nu Skin termék, amely legalább egy CEA-összetevőt tartalmaz, a Groviv logót (kis karikában V betű) viseli – az Epoch Yin and Yang Mask az első ilyen készítmény.

Kaolin és aktív szénpor (abszorbens anyagok keveréke): gyengéd masszázs során aktiválja a mikrokapszulákba zárt faszenet, hogy a maszk kifejtse méregtelenítő hatását.
Arabjázmin-illat: egy egyedülálló és illatos virág aromája, melynek használata Kínában már hagyományt teremtett – elősegíti a belső békét.

Így használd:

Oszlasd el egyenletesen a megtisztított, száraz arcbőrön. Masszírozd a bőrödbe a mikrokapszulákba zárt aktív szénpor aktiválásához, amíg fehér színe szürkévé nem válik. Ne hagyd fent a terméket 10–15 percnél tovább. Alaposan öblítsd le bő, meleg vízzel. Hetente legfeljebb kétszer javasolt alkalmazni.

A Yin and Yang maszk jótékony hatásai: 

– Kétféle jótékony hatás egyetlen bámulatos arcpakolásban – ideális a „multimaszkoláshoz”
– Különleges forrásból, kontrollált környezetben történő mezőgazdaságból (CEA) származó porcelánvirág-kivonattal készült
– Kaolin és aktív szénpor (abszorbens anyagok) keverékével méregteleníti a bőrt a friss és sugárzó megjelenésért
– Arabjázmin-illattal segíti a belső harmónia és béke megteremtését, ami hozzájárul a ragyogó arcbőrhöz
– Puhább és simább érzetet kölcsönöz a bőrnek
– Egészségesebb, ragyogóbb, frissebb megjelenést nyújt a bőrnek
– Nyugtatja, puhítja és kiegyensúlyozza az arcbőrt
– Minden tubus 38% fogyasztói felhasználás után újrahasznosított (PCR) műanyagot tartalmaz; ezért kinézetre és tapintásra is eltérőek. A termék ezáltal hozzájárul bolygónk védelméhez.

 

A Nu Skin minden Epoch termék értékesítésekor 0,25 USD-t adományoz a Nu Skin Force for Good Foundation (Nu Skin Jobbító Erő Alapítvány) javára.

Kapcsolódó bejegyzések