Post Image

HOLISZTIKUS BŐRÁPOLÁS MAGYAR MŰHELYBŐL

Rúzs & Más / 2019-12-20

Egy igazán különleges cég, a Sz-Ép Vagyok nevű márka mutatkozott be a minap. Kétéves termékfejlesztést és tesztelést követően nemrégiben indult útjára a termékcsalád, amelynek már első próbálkozásai is igazán sikeresnek bizonyultak. Termékeik kimagasló minőségével szeretnének kitűnni a többi márka közül, lássuk hogyan:

A természetes hatóanyagok használata számukra alapkérdés, hisz akkor ép és szép az ember, ha megfelelő gyógynövényekkel és hatóanyagokkal táplálja bőrét. A Sz-Ép vagyok kozmetikumok holisztikus szemlélet alapján készülnek, és hogy feltegyék az i-re a pontot elkészültük után hangtálakkal fel is rezegtetik őket (a módszer hívei szerint ezzel magasabb energiaszintre emelhetők a krémek, amelyek azután átadják rezgéseiket a bőrünknek, energizálva szervezetünket).

arcapolás, holisztikus, natúr, természetes, tudatos, sz-ep vagyok, sz-ép vagyok, rúzs és más

A krémek csomagolása is úgy lett kitalálva, hogy a környezetünket ne károsítsák. A “dobozként” használt háncsot egy kézműves asztalosműhelyből kapják, ami gondosan megóvja az üveg tégelyeket.
Egyre többen, egyre tudatosabban választanak maguknak szépítőszert. A termékek összetevőit tanulmányozva láthatjuk, hogy gazdagon tartalmazzák a természet legjavát –  magas hatóanyagtartalmú termékekről van szó. A világ több pontjáról érkeznek az abszolút tiszta alapanyagok Kecskemétre és így indul el a gyártás.

A Gyógynövényes nappali feltöltő krém az argánolajnak (is) köszönhetően minden bőrtípus barátja. Hidratál, rugalmassá tesz, feltölt, táplál, kiegyenlít. Jótékony hatású a 30+-os bőrre kaméliaolaj, argánolaj, rizsolaj tartalma révén. Kifejezetten hasznos a vízhiányos, érzékeny bőrnek. Csak természetes hatóanyagokat, növényi olajokat és méhviaszt tartalmaz. Élelmiszeripari és növényi eredetű tartósítással készült. „Akár meg is ehetnéd”. Az olajak, vajak mellett a körömvirág jótékony hatása erősíti a regeneráló funkciót.

arcapolás, holisztikus, natúr, természetes, tudatos, sz-ep vagyok, sz-ép vagyok, rúzs és más

Az Éjszakai tápláló krém különlegessége kimagasló olajtartalma, amelynek köszönhetően használata extrém száraz vagy dermatitiszes jellegű bőrön is javasolt.

arcapolás, holisztikus, natúr, természetes, tudatos, sz-ep vagyok, sz-ép vagyok, rúzs és más

“Természetesen hatékony kozmetikumok, mi ezt a jelzőt használjuk a termékeinkre. De ezek inkább segitőtársak, a sz-épség fokozásában.”

Éjszakai Táplálókrém 50 ml – 9600 Ft
Gyógynövényes Nappali feltöltőkrém 50 ml – 9 600 Ft

Kapcsolódó bejegyzések