HIDRATÁLÓ ÚJDONSÁGOK A G&G TUDATOS MAGYAR MÁRKÁTÓL

Rúzs & Más / 2022-11-30

Többévnyi munka után megérkeztek a Geek & Gorgeous új hidratálókrémei. A Geek & Gorgeous tudatos magyar márka különleges termékbemutatóval és utána egy pop-up vásárral ünnepelte új hidratálókrémeinek bevezetését a Kastner Kommunity-ben. A bemutatót Rácz Judit, a márka alapítója tartotta, a pop up vásár során pedig a látogatók személyesen is kipróbálhatták az új krémeket, és vásárlásuk során személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaptak.

A Geek&Gorgeous a Helia-D és Rácz Judit együttműködéséből született magyar márka. Termékeik top, klinikailag bizonyított hatású hatóanyagokat tartalmaznak kozmetikailag elegáns formulákban. A fő összetevők mennyiségét nemcsak %-os pontossággal tüntetik fel, hanem releváns kontextusba is helyezik azt – a márka különösen nagy hangsúlyt fektet a felhasználók megfelelő edukációjára. A termékeket állatokon nem tesztelik, valamint 100%-ban illat- és színezékmentesek.

Az új hidratálókrémek ugyanilyen szellemben készültek. Hidratálnak, erősítik a védőréteget és nyugtatnak is. Magas hatóanyag-tartalmú, illatanyagmentes és kímélő formuláik minden tudatos bőrápolási rutinba könnyedén beilleszthetők.

Hydration Station

G&G, Geek & Gorgeous, geekandgorgeous, 101, happier barrier, hydration station, hidratalo, kerm, arckrem, smartskin, ruzs es mas

  • Könnyű, frissítő gélkrém 5% hidratáló Glicerinnel + 1% bőrvédő Ectoinnal
  • Hidratál, nyugtat, feltölti a bőrt & véd a környezeti stresszorokkal szemben (légszennyezés, kék és látható fény, oxidatív stressz)
  • Normál, kombinált, zsíros bőrre
  • Nem tartalmaz zsírsavakat, zsíralkoholt és szilikont, ezért különösen szuper pattanásos bőrre
  • Malassezia-biztonságos formula (gomba okozta bőrprobléma)

Happier Barrier

G&G, Geek & Gorgeous, geekandgorgeous, 101, happier barrier, hydration station, hidratalo, kerm, arckrem, smartskin, ruzs es mas

  • Intenzíven tápláló, gazdagon terülő, de mégsem nehéz krém 7% Squalane-nal + 3% bőrazonos lipidekkel & zöld teával (90%-os polifenol tartalommal, ennek köszönheti a krém az enyhén barackos színét)
  • Táplál, nyugtat, erősíti a bőr védőrétegét & bársonyosan puha bőrt ad
  • Száraz, normál, kombinált bőrre
  • Különösen szuper érzékeny, pirosodásra hajlamos, irritált bőrre, vagy ha sérült a barrier

A Geek&Gorgeous hidratálói november 10-től elérhetők a Skinsmart.hu és a Helia-d.hu webshopokban. Hamarosan a dm polcaira is felkerülnek majd.

Kapcsolódó bejegyzések