Post Image

HEGKEZELŐ TAPASSZAL BÚCST INTHETSZ A HEGEKNEK!

Rúzs & Más / 2021-05-27

Legyen szó autóbalesetről, műtétről, vagy egy veszélyes anyajegy eltávolításáról, a rossz élmények nem csak a lelkünkben, hanem a testünkön is nyomot hagynak. Utóbbi eltüntetéséhez nyújt forradalmi segítséget a Hansaplast új Hegkezelő tapasza, melynek hatására a kellemetlen emlékektől könnyebben elbúcsúzhatunk.

Szinte mindenkinek van egy, vagy akár több hege is, ami bizonyos életeseményekre emlékeztet. Ezekre egyébként sem szívesen gondol vissza az ember, viszont egyes sebek ennél még akár súlyosabbak is lehetnek: fizikai fájdalommal járhatnak, illletve előidézhetnek lelki, önbizalmi problémákat, ha a test látható részein helyezkednek el.
A hegesedés a gyógyulási folyamat természetes része a bőr sérülése után. Amennyiben ez csak a felszíni réteget érinti, az teljesen meggyógyul, viszont minél mélyebben károsodott a bőrfelület, annál több időbe telhet a gyógyulás, sőt még nagyobb az esélye annak, hogy feltűnő, és tartós heg marad utána – ilyenek például a hipertrófiás és keloidos hegek. A hipertrófiás hegek kiemelkednek a bőrből, vörösek, valamint viszkethetnek is. Ezekhez hasonlóak a keloidos hegek, azonban ezek az eredeti seb méreténél nagyobbak lehetnek. Sokkal inkább befolyásolják az életminőséget, mivel hátráltathatják a mozgást, valamint fájdalmat is okozhatnak.

A kellemetlen testi és lelki nyomok eltüntetésére alkotta meg a Hansaplast márka az innovatív újdonságát, mely egy átlátszó, öntapadós, poliuretánból készült tapasz. Félig áteresztő rétegének köszönhetően elősegíti a hegszövet hidratálását, illetve növeli a annak hőmérsékletét is, ezzel hozzájárulva a bőr saját regenerációs folyamatának aktiválásához.

hansaplast, heg, hegkezelő, hegtapasz, keloidos, hiprtrófiás, hegkezelés, heghalványítás, rúzs és más

Klinikai vizsgáltok alapján a Hansaplast Hegkezelő tapasz 8 hét folyamatos, legalább napi 12 órás használat után pozitív eredményeket ért el. A termék alkalmazásával a hegek laposabbak, halványabbak és simábbak lettek, még a régi sérülések esetében is.

A hegszövet meglehetősen lassan regenerálódik, azonban érdemes türelmesnek lenni, és már csak rossz emlék lesz az az egykori heg!

Hansaplast Hegkezelő tapasz
• Diszkrét, átlátszó tapaszok, melyek régi és új hegeken is alkalmazhatóak
• Rugalmas és légáteresztő, kényelmes viselet
• Használata könnyű, a kívánt méretre vágható
• Első látható eredmények 3-4 hét után
• Rendkívül bőrbarát, így érzékeny bőrűek is használhatják

Ajánlott fogyasztói ár:
Hansaplast Hegkezelő tapasz 21x: 4 990 Ft
Hansaplast Hegkezelő tapasz XL 21x: 7 990 Ft

hansaplast, heg, hegkezelő, hegtapasz, keloidos, hiprtrófiás, hegkezelés, heghalványítás, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések