Post Image

HATÉKONY ÉS GYORS MÓDSZEREK A CELLULIT ELLEN

Rúzs & Más / 2017-07-27

A cellulit sajnos nincs tekintettel a nyárra, a gondosan kiválasztott fürdőruhára, de gyakran még a hősiesen lefutott kilométerekre vagy a kemény küzdelemben leadott kilókra sem. Tízből nyolc nőt érint a narancsbőr problémája. Ennek legfőbb oka, – az egészségtelen életmód mellett – hogy a serdülőkor küszöbét átlépve hormonhatásra a has, combok, mellek és a fenék kötőszövetei fellazulnak egy esetleges terhességre való felkészülés miatt. Ez a kötőszöveti lazulás ugyanakkor megkönnyíti a zsírsejtek benyomulását a bőrfelszín alá. A nagyméretű zsírsejtek akadályozzák a nyirokáramlást, ami folyadékpangást, ödémát idéz elő. A salakanyagok felhalmozódása tovább akadályozza az anyagcserét, végül megbomlik a szövet egyensúlya, kialakul a szemmel is látható cellulit.

Mit tehetünk a cellulit csökkentése érdekében?

A méregtelenítő táplálkozás, sok folyadék, zöldség és gyümölcs fogyasztása felgyorsítja a nyirokkeringést, elősegíti a salakanyagok távozását. Heti háromszori rendszeres testmozgással felpörgethetjük az anyagcserét, elősegítjük a zsírok lebontását. Cellulit ellen legjobb a taposógép, a (szoba)bicikli, a futás és a célzott tornagyakorlatok.
A masszázs javítja a vérellátást, serkenti az anyagcserét: luffa szivaccsal, szizálkesztyűvel vagy görgős masszírozóval rendszeresen megdolgozva a kritikus területeket feszesebbé, egyenletesebbé válik a bőr. Az anticellulit krémek hatóanyagai vérbőség fokozása, a zsírlerakódás blokkolása, az anyagcsere serkentése révén több irányból támadnak.
Sajnos azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy a makacs jelenséget leküzdeni nem lehet csupán „házi módszerekkel”. A teljes sikerhez ezeknél mélyrehatóbb, a probléma okait felszámoló kezelésekre lesz szükségünk.

Professzionális kezelések a narancsbőr leküzdésére

A professzionális Image kezelések legújabbika az Image Cellulit kezelés sejtszinten harcol a bőr lazasága ellen, serkenti a kollagén termelését és csökkenti a zsírsejtek tömegét a simább, egyenletesebb bőrért. Az alakformáló kezelés szárazkefe masszázzsal indul, mely stimulálja a vérkeringést és elősegíti a méregtelenítést. Ezt követi a márka kiemelkedő hatékonyságú feszesítő testápolójának, a Body Spa Cell.u.lift feszesítő testkrémnek a felvitele és bemasszírozása minden érintett bőrfelületen (lábak, combok, has, hát, karok hátsó része). A szabadalmaztatott technológiákat alkalmazó készítmény radikálisan leszámol a narancsbőrt eredményező zsírsejtekkel. Az eredmény: simább, tónusos bőr!

Image Cellulit kezelés

A svájci Mavex márka a gyógynövények erejét használja fel a különféle bőrproblémák kezelésében, így a cellulit ellen is. A Mavex Body Shape Lifting a legfejlettebb és leginnovatívabb kozmetikai technológiákat egyesíti, a svájci Alpokból származó értékes növények hatóanyagaival. A kezelés 4 párhuzamos hatásmechanizmussal dolgozik, melyek egymással szinergiában hatnak. Fokozza a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontó enzimeket, csökkenti a zsírsejtek méretét. Megelőzi a zsírraktározást, serkenti az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és elősegíti a zsírpárnák csökkentését. Fokozza a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontó enzimeket, csökkenti a zsírsejtek méretét. Eredményeként a bőr tónusosabbá, feszesebbé és puhábbá válik, az alak kontúrosabb, a narancsbőr vékonyabb, a zsírlerakódás csökken – a bőr rugalmasabb, feszesebb és tömörebb!

A cellulitot injekcióval is megcélozhatjuk: a leghatékonyabb cellulitbontó injekció, az Alydia speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Megköti a méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkeringését és javítja a szövet szerkezetét. A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal), 4-6 mm mélységbe juttatják. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függ. Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek csaknem 100%-os elégedettségről számolnak be. A kezelés eredményei gépi nyomásterápiás kezeléssel fokozhatóak. További részletek: www.royalclinics.hu

Alydia zsírbontó injekció

Kapcsolódó bejegyzések