Post Image

HAMAROSAN JÖN A HIDEG – MENTSÜK A KEZEINKET!

Rúzs & Más / 2019-10-02

A telet először mindig a kezeim állapota jelzi: már néhány fok hőmérséklet csökkenésre a bőr kiszáradásával reagál. Ilyenkor már nem halasztgathatom tovább a kézkrém használatát, mivel azonban irodai munkát végzek, amellett hogy intenzíven kell táplálja a bőröm egyáltalán nem mindegy milyen hamar és milyen alaposan szívódik fel. Gyors felszívódásuk miatt hamar a szívembe zártam a Cerave készítményeit, a kézmentő kézkrémükkel sincs ez másként!

A KEZEK MEGMENTŐJE: CERAVE REGENERÁLÓ KÉZKRÉM

Amerikai bőrgyógyászok által kifejlesztett összetétele intenzíven ápolja a száraz, érdes felületű, berepedezett bőrű kezeket. 3 alapvető ceramiddal (1,3 és 6-ll) segít egyensúlyba hozni és megőrizni a bőr természetes védőrétegét. Az MVE® (Multivezikuláris) Technológia a hatóanyagok ellenőrzött, folyamatos kibocsátását biztosítja a tartós hidratálásért. Hialuronsav tartalma segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát. Vegán formula: nem tartalmaz állati eredetű összetevőket vagy származékokat. Illatmentes, férfiaknak is javasolt. 50 ml, 1 499 Ft

cerave, regeneráló kézkrém, kéz, kezek, hideg, tél, kézkrém, rúzs és más

KÉZMENTŐ TIPPEK HIDEG IDŐBEN

A hideg időszakban kezünk bőre extrém körülményeknek van kitéve, így sokkal gyorsabban kiszáradhat, kirepedezhet. A következő tippek segítenek abban, hogy megőrizzük kezeink puhaságát:

1. Az átfagyott kezeket fokozatosan melegítsük fel, és ne tegyük forró víz alá, mert az a maradék lipidréteget is eltávolítja a bőrről.
2. A testradírozásból most a kezeket se felejtsük ki, hogy eltávolítsuk a száraz bőrfelesleget, így segítve a megújulást.
3. Fontos a rendszeres ápolás, amihez egy gyorsan felszívódó, hidratáló kézkrémet válasszunk, mint amilyen a Cerave Regeneráló kézkrém.

A Cerave kizárólag gyógyszertárakban és gyógyszertári webshopokban kapható.

cerave, regeneráló kézkrém, kéz, kezek, hideg, tél, kézkrém, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések