Post Image

HALLOTTÁL MÁR A JAPANDI STÍLUSRÓL? ILYEN A MEGÚJULT KEMPINSKI SPA – MUTATJUK!

Rúzs & Más / 2023-11-06

Új dizájnt kapott a Kempinski Hotel Corvinus Budapest wellness részlege, a Kempinski The Spa, s ezzel egyidőben a spa koncepciója és kezelései is teljesen megújultak.

Az utazás és a testi-lelki harmónia kapcsolatának gondolata ihlette tér az utazás közben is megteremthető belső nyugalmat szolgálja, míg az új kezelések a vendégek egyéni igényeihez igazodnak. A hármas hatású (ásványi, mechanikai és termál) magyar gyógyiszappal végzett „The Hungarian Holistic Journey” továbbra is az egyik kiemelt ajánlat marad. Számos masszázs és arckezelés  VOYA (a „Voyage” – a francia utazás szóból származó rövidítés) termékekre épül, egy ír családi tulajdonú wellness cég innovációjára.

kempinski, spa, voya, kempinski the spa, kempinski hotel corvinus budapest, ruzs es mas, wellness, japandi, interior, dizajn

Az etikus forrásból származó és a világ első minősített bio-hínár alapú bőrápoló termékcsaládja, a VOYA és a cég szakértelme az Írország északnyugati partvidékén őshonos hínárfürdőzés 300 éves hagyományára épülő, személyre szabott kezeléseket kínál. A hínár hatékonyságát az arc- és testápolásban tudományos vizsgálatok eredményei is alátámasztják. A Kempinski The Spa az első és egyetlen olyan spa Magyarországon, amely a VOYA fenntartható luxustermékeit és terápiáit alkalmazza.

Kováts Krisztina vezetésével a Haken Design tervei szerint újjávarázsolt terek visszatükrözik elemi utazási és felfedezési vágyunkat. „Mert minden utazás. A legegyszerűbb hétköznapból is világkörüli út lehet egy pillanat alatt. Egy otthon, egy élettér kialakítása közben is utazni kell, világokat teremteni minden sarokba, közben pedig észrevétlenül megteremteni azt a melegséget, ami az otthont jelenti.” – vallja Krisztina.

kempinski, spa, voya, kempinski the spa, kempinski hotel corvinus budapest, ruzs es mas, wellness, japandi, interior, dizajn

A tartós testi és lelki harmónia elérése továbbra is a ’Kempinski The Spa élmény’ középpontjában áll, amely az új kezeléseknek köszönhetően még inkább figyelembe veszi a vendégek egyéni igényeit. A Kempinski The Spa egy nyugodt szigetet kínál a feltöltődéshez a nyüzsgő belvárosban, egy békét és harmóniát sugárzó helyet. A belső dizájn stílusa japandi, japán és skandináv dizájn keveréke, amely természetes, fenntartható anyagokat és visszafogott földszíneket használ.

A szálloda az új enteriőr megtervezésére magyar céget kért fel és a felhasznált anyagokat, bútorokat is helyi gyártóktól rendelte meg. A megújult terekbe kortárs magyar képzőművészeti alkotások kerültek, amelyek az egyedülálló Corvinus Műgyűjteményt gyarapítják.

kempinski, spa, voya, kempinski the spa, kempinski hotel corvinus budapest, ruzs es mas, wellness, japandi, interior, dizajn

Kapcsolódó bejegyzések