HAJSZÁLVÉKONY PRÉMIUM SAJTSZELETEK, ÚJ ÍZÉLMÉNY
Gondolta volna, hogy az emmentáli és a gouda házasságából született a Leerdammer? Pedig pontosan így történt: a holland Leerdam városhoz közeli faluban a Cees Boterkooper és a Bartian Bars sajtüzemek 1970-ben egyesültek, és nem sokkal később közösen hívták életre a Leerdammer sajtot a holland gouda és emmentáli keresztezésével. Így jött létre a tökéletes, nagylyukú, friss félkeménysajt, mely sem tartósítószert, sem laktózt nem tartalmaz, de mindhárom fajta (Original, Lightlife és Delacréme) Leerdammer kalciumban gazdag.
A valódi ínyencek vékonyan szeretik!
A gourmandok a sajtokat hajszálvékony szeletekben fogyasztják, mivel ily módon sokkal jobban érvényesül a sajt összetett ízvilága. A Leerdammer most hazánkban is tovább bővíti kínálatát: az új, prémium kategóriás Leerdammer Finesse Original és Finesse Caratére extra vékony szeletekre vágva kapható, a még intenzívebb ízélmény érdekében.
Az extra vékony szeletes kiszerelés valóban egyedi ízélményt nyújt: a hajszálvékony sajtszeletek minden eddiginél lágyabb ízhatásúak, textúrájuk finomabb, könnyedebb a megszokottnál. Így a Leerdammer Finesse mindkét íze akár szendvicshez, akár magvak mellé, vagy egy pohár vörösborhoz is kiváló választás. Az új Leerdammer Finesse Original és Finesse Caratére 8 extra vékony szeletet tartalmaz.
„Fontos, hogy vásárlóink igényeit teljes körűen kielégítsük, ezért mindig naprakésznek kell lennünk. Szerettünk volna egy teljesen újszerű ízélményt nyújtani a fogyasztóknak, amely mind állagában, mind ízében eltér az eddigiektől. Az extra vékony szeletek közkedveltek más európai országokban, ezért úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy a magyar fogyasztók is megkóstolhassák ezeket a prémium sajtokat” – mondta Temesvári Kornél, a White Lake Kft. ügyvezetője.
A már jól ismert Leerdammer kínálatban mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő sajtot, legyen szó akár az eredeti, akár karakteresebb, vagy hosszan érlelt változatokról.