Post Image

NŐLJÖN A HAJAD, MINT A GOMBA – GOMBAKIVONATOKTÓL!

Rúzs & Más / 2019-04-01

A jövő a gombákban rejlik – a gombák felhasználhatóak: élelmiszerekben, gyógyszeriparban, textíliákban, csomagolásokban, bio-üzemanyagokban. A 2019-es év felkapott szépségápolási összetevői is a gombák, lesznek, mint szuperhatóanyagok a bőr- és hajápolásban. A MÁDARA legújabb haj- és fejbőrápoló családja a sokoldalú chanterelle gomba kivonatát tartalmazza. Ez, a nálunk rókagomba néven ismert növény olyan hajnövekedési vitaminokban gazdag, mint például a niacin (B3), a pantoténsav (B5) és a biotin valamint gombapolimerek is találhatók benne. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően a MÁDARA új hajápolási készítményei erőtől sugárzó, gyönyörű hajat eredményeznek, védelmezik és puhítják a hajszálakat anélkül, hogy volumenét elnehezítenék.

chanterelle/rókagomba

A MÁDARA új hajápoló készítményei mindazoknak ajánlottak:

– akik hosszabb, erősebb hajkoronát szeretnének
– vékonyszálú hajjal rendelkeznek
– szalontermékektől megszokott minőséget részesítik előnyben
– minősített organikus készítményeket keresnek, amelyek hatékonysága tudományos alapokon nyugszik.

mádara, chanterelle, rókagomba, hajáplás, hajápolók, elősampon, gombakivonat, rúzs és más

MÁDARA BOOST – 3 PERCES HAJGYÖKÉR-ERŐSÍTŐ FEJBŐRÁPOLÓ 
Ez a gombabázisú, 3 perces elősampon energiával látja el a fejbőrt, és hatására a haj dúsabb és erősebb lesz. A Booster a fejbőr öregedési folyamataira hat, csökkenti a hajhullást és erősíti a vékonyszálú hajat, már a hajgyökerektől segít a haj-volumen helyreállításában. Hajnövekedést serkentő vitaminokat tartalmaz, aktiválja a fejbőrt, serkenti a hajgyökerek működését, szabályozza a faggyútermelést.
Hatóanyagai: chanterelle gomba (rókagomba), hajnövekedési vitaminok: niacin (b3), panthenol (b5), biotin (b7), ’szilikon – érzet’ gombapolimerekkel: védelmezi és puhítja a hajszálat anélkül, hogy elnehezítené. Ára: 8.290 Ft

MÁDARA GROW – VOLUMEN NÖVELŐ SAMPON
Indítsd a napodat ezzel a koffein, cink és gomba bázisú samponnal, amely a hajnövekedésért felelős niacin (B3) vitamin és hajszálerősítő panthenol (B5) tartalmával újra aktiválja a fejbőrt és hatékonyan tisztítja a hajat, így puha, selymes és volumenizált hatást ad!
Hatóanyagai: chanterelle gomba (rókagomba), koffein, cink, niacin (b3), panthenol (b5), mikrokeratin  Ára: 6.490 Ft

MÁDARA GROW – VOLUMEN NÖVELŐ KONDÍCIONÁLÓ
Elősegíti a haj növekedését, javítja a minőségét, miközben bevonja a hajszálakat egy víztaszító réteggel, így puha, gubancmentes és erős hajkoronát eredményez. A haj fényességéért felelős foszfolipidek és a rókagomba egyedülálló formulája segít megelőzni a töredezett végek és az összecsomósodott hajszálak kialakulását, valamint javítja a haj mechanikai és környezeti stresszel szembeni védekező képességet.
Hatóanyagai: chanterelle gomba (rókagomba), foszfolipidek, niacin (b3), panthenol (b5), mikrokeratin Ára: 6.490 Ft

Kapcsolódó bejegyzések