Post Image

AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ELSŐ LÉPÉSE: SZEMÉLYRE SZÓLÓ VITAMINOK

Rúzs & Más / 2023-01-23

Bemutatkozott a Habyt egészséges életmód startup, egy hazai kezdeményezés, mely személyre szabott vitaminokat biztosít vásárlói számára, havonta, házhoz szállítva, lebomló csomagolásban. A www.habyt.hu -n található egyedi egészség teszt kitöltése után algoritmus állítja össze a saját gyártású vitaminokból készült, névre szóló csomagokat. A vásárlók az előfizetéses rendszernek köszönhetően miden hónapban kézhez kapják vitamin utánpótlásukat.

habyt, vitamin, startup, szemelyre szolo, perszonalizalt, egeszseges, eletmod, ruzs es mas

Szokásaink hatalma

Mindannyian a szokásaink rabjai vagyunk, még ha nem is mindig valljuk be magunknak. Ha egyszer kialakult egy rutinunk, akkor nagyon nehezen térünk el tőle. Sőt, kellemetlenül is érezzük magunkat, ha nem tudunk a szokásaink szerint cselekedni. A Habyt célja, hogy az egészséges életmód is olyan szokás legyen, aminek elhagyásától rosszul éreznénk magunkat. Kialakítani egy új szokást, különösen, ha az egészségről van szó, nem egyszerű. Sok, kicsi, ismétlődő lépés kell hozzá, mint például a minden napos vitamin szedés. A Habyt, ahogy a neve is rejti, az egészséges szokások kialakításában segít. Mivel lenne egyszerűbb egészséges szokásokat kialakítani, mint egy naponta maximum 1 percet igénylő segítséggel a testünknek, a vitamin szedéssel?

Személyre szabva jobb!

Az egészséges szokások kialakítását hozza össze az új vitaminmárka a személyre szabás élményével. Egyedi gyártású, magas minőségű vitaminjaikat személyre szabva, névre szóló dobozban kapjuk. A szolgáltatásunk fókuszában pedig a kényelem áll. Előfizetéses rendszert használnak, házhozszállítással dolgoznak, és a vitaminokat napi jelöléssel ellátott, lebomló tasakokban adják.

habyt, vitamin, startup, szemelyre szolo, perszonalizalt, egeszseges, eletmod, ruzs es mas

A vitaminjaikhoz már az alapanyagokat is közvetlenül ők szerezik be, melyekből teljesen egyedi formulákat gyártanak. Ezeknek a formuláknak a kialakításában dietetikus, gyógyszerész és orvos szakértők is részt vettek. Egy egész csapat dolgozott és dolgozik azon, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsák. Minden formulát mikrobiológiai teszteknek vetnek alá már jóval a hatósági engedélyeztetési folyamat előtt is.

habyt, vitamin, startup, szemelyre szolo, perszonalizalt, egeszseges, eletmod, ruzs es mas

Varsányi Viktor és Szauer Tamás a Habyt alapítói

Viszont nem csak a vitaminok minősége fontos, hanem az is, hogy olyan vitaminokat szedjünk, amik a leginkább megfelelőek számunkra. A személyre szabást az oldalukon található egészség teszt kitöltése segíti elő, aminek eredménye egy részletes állapot felmérés. A csomagok kialakításában az egészség tesztet kiértékelő algoritmus figyelembe veszi az egészségi állapotot, életmódot és a személyes egészség célokat is. Ennek a hármas egységnek az elemzése alapján adja ki a legmegfelelőbb vitamin csomagot.

4 lépés az egészségért

Önmagukban azonban a vitaminok nem csodapirulák. Az egészséges élet eléréséhez több területen is figyelnünk kell magunkra, és ebből a vitamin csak az egyik. Az egészséges életmódnak 4 alkotóeleme van: a megfelelő táplálkozás, a testmozgás, a mentális egyensúly, és az ezeket támogató étrendkiegészítők.

Ezek mindegyikében szeretné támogatni a Habyt a vásárlóit, ezért ebben a 4 témában heti rendszerességgel jelenítenek meg cikkeket, videókat a Habyt lifestyle blogon, illetve tippeket adnak a social media felületeinken! (Az egészséges életmód cikkeket összefoglaló hírlevelükre bárki feliratkozhat!)

A Habyt ZRt. egy nagyobb tőkebevonási kör előtt áll, melyet követően további fejlesztéseket terveznek. A következő 1 évben bővíteni fogják a termékkínálatot, továbbfejlesztik a személyre szabási rendszert és előkészítik a külföldi piacra lépésüket is.

Kapcsolódó bejegyzések