Ha már megereszkedett

Zsolesz / 2013-08-15

A Silhouette Soft™ lifting megemeli a lógó bőrt, a középső arcrészt felhúzza és visszaadja az arc természetes kontúrjait. Ideális tehát arcliftingre, a nyak és az arc középső és alsó részének megfiatalítására.
Hogy pontosan miben is különbözik a Silhouette Soft egyéb száltechnikás eljárásoktól? A leglényegesebb különbség a már eddig is alkalmazott, nem felszívódó szálas technikákhoz képest, hogy vágás nélkül végezhető a beavatkozás, nincs kockázata annak, hogy a szál elszakad vagy nagyon meghúzzák és túlfeszülnek a szövetek, ami kívülről is szembetűnő lehet. Az izmokat nem kell elmozdítani a helyükről ahhoz, hogy a szálakat az orvos elhelyezze a bőrben, nem láthatóak a szálak sem a kezeléskor, sem később.
A Silhouette Soft-tal szemben a bioszálakkal történő arcfeszesítés fiatalabban, 30 éves kor körül, megelőzés vagy arckontúr határozattabbá tételének céljából javasolt.
A Sihouette Soft szálak 100%-ig természetes összetevőkből készülnek és háromféle módon hatnak a bőrre. Egyrészt liftinghatást fejtenek ki, másrészt mikro sérüléseket okoznak a bőrben serkentve a sejtek termelődését, a bőrmegújulást. Ezenkívül a felszívódó szálak javítják a vér mikro keringését, ami lassítja a sejtek öregedési folyamatát. A végeredmény: feszesebb bőr, határozottabb kontúrok, teltebb orcák.
A Silhouette Soft™ szálakkal történő lifting mindössze 40 percig tart. Helyi érzéstelenítéssel (érzéstelenítő krém használatával) végzik és csupán minimális fájdalommal jár. Biztonságos, hatékony és tartós kezelés. Mellékhatása nem jellemző, ritkán bevérzés azonban lehetséges. A kezelés után nem ajánlott az arcmasszázs, testedzés, szolárium legalább 1 hétig.
A Silhouette Soft™ beavatkozás 1,5-2 év után megismételhető, addig hatását folyamatosan fejti ki és a hatásának elmúltával sem várható látványos visszaesés. A hatást befolyásolja az életvitel és a bőr alapállapota is, de fokozható más kezelések együttes alkalmazásával. Ilyen a hialuronsavas- vagy saját zsírfeltöltés, a botulinum toxin kezelés, egyes területeken a bioszálak behúzása vagy a forradalmian új, ScarLet RF mikrotűs frakcionált eljárás. Bővebb információ: ITT

 

 

Kapcsolódó bejegyzések