Post Image

HA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉST TERVEZTÉL, MOST VÁGJ BELE!

Rúzs & Más / 2021-11-02

Azért szokták októbertől, novembertől javasolni a lézeres szőrtelenítés elkezdését, mert így nyárra garantált a borotvamentes és mégis szőrtelen, bársonyos bőr. Vajk Forgó Zsanett a Laser & Body tulajdonosa megoszt velünk néhány tippet, amit nem árt tudni, ha bele vágunk a lézeres szőrtelenítésbe.

– Nem mindegy, milyen géppel történik a kezelés

“Mielőtt belevágunk a lézeres szőrtelenítésbe, érdemes körbenézni és tájékozódni. Az eredményesség miatt egyáltalán nem mindegy, hol, milyen géppel és milyen szakmai háttérrel végzik a kezelést. A Laser & Body szalonban mindig törekedtünk arra, hogy a vendégek maximálisan elégedettek legyenek, ezért tartjuk fontosnak, hogy mindig a legújabb generációs és legprofibb technológiával dolgozzunk. Több éve vagyunk jelen a piacon, ez idő alatt 3x cseréltünk lézeres szőrtelenítő gépeket. Fontosnak tartjuk, hogy mindig a legújabb, kizárólag professzionális gépek mellett tesszük le a voksunkat.”

Jelenleg 2 szőrtelenítő géppel dolgoznak, mindkettő az olasz felsőkategóriás APGTech prémium terméke:
APGTech EpilDream One
APGTech EpilDream HighPower

“Mindkét gépünk nagy teljesítményű és 20Hz gyorsaságú dióda lézer, ami a kezelést is a lehető legrövidebb időre csökkenti.
Fájdalommentes és az összes bőrtípust –bele értve az afro-amerikait is- hatékonyan és maximálisan biztonságosan kezeli. Minden évszakban használható, betartva, hogy előtte-utána 5-5 napig TILOS napoztatni/szoláriumozni az adott területet.”

– A szőrtelenítés lehet fájdalommentes!

A 20 Hz-es nagysebességű rendszer extra rövidre gyorsítja a kezelési időket, a nagy felszínű hűtőfej pedig érzéketleníti a kezelt területeket hogy a lézeres szőrtelenítés garantáltan fájdalommentes legyen és még a legérzékenyebb területeken se okozzon kellemetlenséget.

– A következőkre kell figyelni a lézeres kezelés előtt és után:

“Egy kezeléssorozat, ami minimum 95% szőrmentességet garantál, általában 6-10 alkalomból áll. Az alkalmak között területtől függően 4-6-8 hét szükséges. Fontos, hogy az első kezelés előtt legalább 3 héttel már tilos gyantáztatni, epilálni, csipeszelni és ez a kezelések között sem megengedett. Kizárólag a borotva, vagy a szőrtelenítő krém használata javasolt.
A kezelésekhez lézerzselét használunk, és ezen kívül rengeteg kifejezetten a kezelésekre kifejlesztett segédanyagot is forgalmazunk pl: izzadásgátló dezodor, amit a hónalj kezelés után közvetlenül is használhatunk (bármilyen más terméket 24 órán belül tilos használni kezelés után), vagy szőrbenövés gátló krémet.”

Bővebb információ a kezelésekkel kapcsolatosan a laserandbody.hu weboldalon!

lezeres szoretelenites, szoretelenites, szalon, tipp, szakerto, laser & body, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések