Post Image

GYORSAN ZSÍROSODIK A HAJAD? TÉGY EGY PRÓBÁT A NODÉ-VAL!

Rúzs & Más / 2018-09-27

A Bioderma Nodé G tisztító sampon újdonsága könnyedséget és lágyságot biztosít a zsíros haj számára miközben szabályozza a túlzott faggyútermelődést. Az enyhe, friss illattal ellátott, hipoallergén sampon kamaszok és felnőttek számára egyaránt hasznos segítőtárs, hogy ne kelljen naponta hajat mosni.

Hogyan hat? 

A Nodé G Tisztító samponban található cink-glükonát koncentrátum szabályozza a faggyútermelődést, tisztítja a fejbőrt és késlelteti a haj zsírossá válását. Gyengéden tisztítja a zsírosodásra hajlamos hajat, így csökkentve az irritáció lehetőségét. A benne található D-Panthenolnak köszönhetően a Nodé G Tisztító sampon könnyűvé és puhává varázsolja a hajat. A szabadalmaztatott DAFTM természetes komplex növeli a bőr toleranciaszintjét.

Ahogyan más samponok esetében, a Nodé G-vel is egymás után kétszer érdemes megmosni a hajat – mindkét alkalommal alaposan öblítsük ki!

Szabadalom és aktív összetevők

A Non-Detergens Alapelvnek megfelelően a Nodé samponok enyhe, nem irritáló, tisztító bázist tartalmaznak, melyek tiszteletben tartják a haj és hajas fejbőr biológiai egyensúlyát, így biztosítva az optimális tolerálhatóságot. Az enyhe tisztítók megőrzik a bőr hidrolipid filmrétegét és a haj természetes egyensúlyát.

Ultra-gyengéd tisztító hatóanyagok: nátrium-lauril-szarkozinát + magnézium-laurét-szulfát + nátrium-kokoamfo-acetát
Kiegészítő aktív összetevők:
• cink-glükonát: szabályozza a faggyútermelődést
• D-Panthenol: puhává és könnyűvé varázsolja a hajat
• A szabadalmaztatott DAFTM (Dermatological Advanced Formulation) természetes komplex növeli az érzékeny bőr tolerenciaszintjét.

A Bioderma a Nodé Sampon mellett egy másik zsírosodást gátló újdonsággal is jelentkezett, a Sébium Lotion arcápolóval, melyről egy korábbi cikkünkben számoltunk be.

Bioderma Nodé sampon, zsíros hajra, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések