Post Image

GYÖNYÖRŰ BŐR OTTHON IS! ARCÁPOLÁS KOZMETIKUS NÉLKÜL

Rúzs & Más / 2020-04-21

Attól, hogy otthon maradunk nem kell lemondanunk a szép bőrről! A bezártság nem csak lelkünk, de testünk számára is megterhelő lehet. A kevés szabad levegő, mozgás, a sok nassolás és az esetleges nyomasztó érzések mind hatással vannak szervezetünkre, így arcbőrünkre is. A huzamosabb otthonlét alatt sajnos könnyen ellustulhatunk, így elhanyagolhatjuk akár mindennapi arcápolási rutinunkat, pedig az nemcsak bőrünket és egészségünket támogatja, de a jó közérzetünk megőrzésében is segíthet. Az Avon szépségszakértője, Károlyfi Edit éppen ezért készült nekünk néhány tippel, amikre odafigyelve megóvhatjuk arcbőrünk szépségét, ragyogását és könnyebben átvészelhetjük ezt az időszakot.

Most, hogy nem tudunk kozmetikushoz járni, még fontosabb, hogy semmi esetre se hanyagoljuk el az arcápolási rutinunkat. Ha meg szeretnénk őrizni bőrünk ragyogását, a napi rendszerességű arctisztító, szérum és arckrém használat nem elhanyagolható lépések.
Emellett a három alaplépés mellett pedig érdemes hetente egyszer extra időt és energiát fordítanunk arcunkra, hogy tényleg megóvjuk a bőrünk állagát, ameddig újra eljutunk a kozmetikushoz. Iktassunk be heti egyszer arcradírozást, használjunk kényeztető fátyolmaszkokat vagy, ha extra szépségfokozásra vágyunk csináljunk végig akár egy több napos ampulla kúrát.

Az egyik legfontosabb otthoni kezelés, amit tehetünk a bőrünk karbantartásáért, az a radírozás. Ez egy nagyon fontos kiegészítő kezelés, hiszen gyors és látványos megújulást érhetünk el segítségével. Szemmel láthatóan üdítően hat a bőrünkre, amely így élénkebb és frissebb lesz. Az arcradír eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti a vérkeringést. Ennek köszönhetően használata után a bőr finom selymes lesz és készen áll arra, hogy magába
szívja az arcápoló krémek, pakolások, szérumok, és maszkok tápanyagait. A szakértő egyik kedvence az Avon Planet Spa Perfectly Purifying arcradír holttengeri ásványokkal, amely gyengéden, segít megújítani a bőrt.

avon, otthoni arcápolás, bőrápolási rutin, maszk, fátyolmaszk, koreai, bőrradír, karantén, koronavírus, tipp, szakértő, rúzs és más

A radírozás után jöhet egy pihe-puha fátyolmaszk! A fátyolmaszkok amellett, hogy magas hatóanyagú esszenciával vannak átitatva, nem engedik elpárologni a bőr felületéről a nedvességet és a hatóanyagokat, hanem védőréteget képeznek, és bezárják a bőrbe az ápoló összetevőket. 15-20 perc alatt szinte átváltoztatják arcbőrünket, bársonyosabb, rugalmasabb, ragyogóbb, egyenletesebb tónusú és persze tökéletesen hidratált lesz. A szakértő az Avon K-beauty Glow Double fátyolmaszkot ajánlja, amely antioxidánsokkal és kókuszkivonattal nyújt azonnali segítséget fáradt, fakó és rugalmasságát vesztett bőrünknek.

Ha extra kényeztetésre vágyunk, akkor érdemes elvégeznünk egy több napos ampulla kezelést – tanácsolja a szépségszakértő. A kúraszerű bőrápolással -azon belül is az ampulla kúrákkal- nagyon látványos eredményt érhetünk el, akár egy hét alatt. Az egyszerhasználatos ampulla kiszerelés steril, lehetővé teszi az arcápolás legtisztább formáját. Az ampullák speciális koncentrátumok nagydózisú aktív összetevőkkel. Az Anew Skin Reset bőrfeszesítő ampulla kúra egy hét alatt csökkentheti ráncainkat és visszaadhatja bőrünk rugalmasságát.

Otthon is fordítsunk figyelmet és energiát bőrápolási rutinunkra, ne hanyagoljuk el önmagunkat, hiszen ezekkel az apró figyelmességekkel lelkünket és közérzetünket is ápolhatjuk.

• Avon Planet Spa Perfectly Purifying arcradír: 1499 Ft/200 ml
• Avon K-Beauty Glow Double fátyolmaszk: 1300 Ft
• Avon Anew Skin Reset bőrfeszesítő ampullák: 6000 Ft (7 x 1,3 ml)

GYÖNYÖRŰ BŐR OTTHON IS! ARCÁPOLÁS KOZMETIKUS NÉLKÜL
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések