Gyógyír az érzékeny bőrre

Zsolesz / 2012-08-06

A bőr saját enzimei létfontosságú funkciókért felelősek: stabilizálják az epidermális védő savköpenyt és a bőr védelmi funkcióját valamint szabályozzák a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, és elősegítik a bőr regenerációját. Az érzékeny bőrtípusúaknál ezek a bőrfunkciók szenvednek zavart, a károsodott bőrregeneráció következménye az érdes, viszkető és száraz bőr. A környezeti ártalmak befolyásolják a bőr állapotát, és tovább gyengíthetik a bőr természetes védekezőképességét. Ezért fontos, hogy az érzékeny bőrrel rendelkező emberek a megfelelő tisztálkodó- és bőrápoló termékeket használják. Akár már zuhanyozás vagy fürdés során sérülhet a bőr természetes pH-egyensúlya, mivel az alkáli hatású szappanvegyületek a mosakodás során kiszárítják a bőrt, ami érzékeny bőr esetén bőrirritációhoz vezethet. A kereskedelmi forgalomban kapható termékek jelentős része csak külsőleg támogatja a bőrt védő savköpenyt. Az érzékeny bőrnek ennél többre van szüksége. Az Eucerin® egyedülálló szabadalma, a pH5 Enzim-Védelmi rendszer™ bizonyítottan stabilizálja, óvja a bőr védő savköpenyét, és egyúttal aktiválja a bőr természetes enzimtevékenységeit. Az egyedülálló hatóanyag-összetételével segíti a bőr természetes egyensúlyának fenntartását. Az Eucerin® pH5 Enzim-Védelmi rendszer™ aktív hatóanyagainak optimális kombinációja ideális környezetet nyújt a bőr természetes funkciói számára. A tisztálkodószerek pH5 citrát-puffert és kíméletes tenzid hatóanyagokat tartalmaznak, melyek nem engedik a bőr természetes pH-egyensúlyát felborulni. A pH5 citrát-puffer citrátokat és citromsavat tartalmazó hatóanyagokból áll, melyeknek az a szerepük, hogy a bőrvédő savköpeny enyhén savas pH-értékét (4,4-5,5) segítsenek fenntartani. A kíméletes tenzid hatóanyagok pedig nagyon gyengéd tisztító hatást tesznek lehetővé, mely nem irritálja a bőrt. Továbbá a termékek nem tartalmaznak alkáli hatású szappanvegyületeket, melyek kiszárítanák a bőrt. A testápolási termékek a pH5 citrát-puffer mellett dexpanthenolt és glicerint tartalmaznak. A dexpanthenol elősegíti a bőr regenerációját, a glicerin pedig hidratálja, puhává teszi a bőrt. Az Eucerin® pH5 Enzim-Védelmi rendszer™ támogatja az allergia ellen vívott harcot is. Az Eucerin® pH5 termékcsalád segítségével a mindennapi bőrtisztítás és bőrápolás során könnyedén eltávolíthatjuk a bőrről és a hajról a polleneket is, segítségével megőrizhetjük a bőr pollenallergia elleni védekezőképességet és aktiválhatjuk a bőr természetes védelmi rendszerét.

Eucerin® pH5 Bőrkímélő tusfürdő
A teljes testfelület tisztítására alkalmas, alkálikus vegyhatású (lúgos) szappanvegyületektől mentes, bőrkímélő tusfürdő. Könnyen habzik, pH5 citrát-puffer és kíméletes tenzid hatóanyagaival segít megőrizni az érzékeny bőr természetes védekezőképességét. Használatával a bőr selymesen puhává és rugalmassá válik. Színezőanyag-mentes.
Kiszerelés: 200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1955 Ft

Eucerin® pH5 Kézkrém
A kezünk érzékeny bőre folyamatosan ki van téve a különböző káros környezeti hatásoknak, így könnyen szárazzá válhat. Az Eucerin® pH5 Kézkrém ápolja és óvja a kéz érzékeny bőrét. Hosszan tartóan hidratál, és könnyen beszívódik. Színezőanyag-mentes.
Kiszerelés: 75 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1580 Ft

További pH5 Enzim-Védelmi rendszerTM-rel rendelkező további termékek:

Eucerin® pH5 Intenzív krém
Kiszerelés: 75 ml Ajánlott fogyasztói ár: 2975 Ft

Eucerin® pH5 Intenzív testápoló
Kiszerelés: 200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 2800 Ft
Kiszerelés: 400 ml (pumpás) Ajánlott fogyasztói ár: 4835 Ft

Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószer
Kiszerelés: 200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 2010 Ft
Kiszerelés: 400 ml Ajánlott fogyasztói ár: 3035 Ft

Eucerin® pH5 Olajtusfürdő
Kiszerelés: 200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 2840 Ft
Kiszerelés: 400 ml Ajánlott fogyasztói ár: 4720 Ft

Eucerin® pH5 Kímélő sampon
Kiszerelés: 200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 2330 Ft

Az Eucerin® termékek a gyógyszertárakban kaphatók.

Kapcsolódó bejegyzések