Post Image

GYANTÁZÁS FÁJDALOM NÉLKÜL? LÉTEZIK!

Rúzs & Más / 2019-05-13

A fájdalommentes gyantázás elsőre ellentmondásnak hangzik: a gyantázásról az a tapasztalatunk, hogy fáj, ragad, időnként éget és van, akinek napokig vörös foltok maradnak a bőrén. Csak azért vállaljuk, mert a kellemetlenség jutalma a hosszan sima a bőr. De ez már a múlt, mert igenis létezik olyan gyanta, amire a felsoroltak egyike sem jellemző.

Az X Beauty – The Salon szépségszalonban WAX:ONE-t, egy forradalmian új brit márkát használnak, amelyben nyoma sincs az allergiát kiváltó fenyőgyantának. Grapefruit és kivi illatban elérhető wax, amellyel pontosan úgy lehet dolgozni, mint a gyantával, ám a WAX:ONE wax nem tapad a bőrre, így nem okoz sérülést a bőrfelszínen, csak a szőrt távolítja el a gyökerével együtt.
A WAX:ONE egyszerű megoldás minden szőrtípus hihetetlen gyors eltávolítására és mivel a wax követi a test vonalát, így csökkenti a szőrbenövés kockázatát és sokkal kellemesebb élményt biztosít – legyen szó bármely érzékeny területről.

waxone, gyantázás, gyanta, fájdalommentes, kímélő, wax, rúzs és más

A szőrtelenítés nem csak a nők kiváltsága, és most végre van egy olyan wax is, amely az alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező vendégek számára is megoldást kínál:-).

waxone, gyantázás, gyanta, fájdalommentes, kímélő, wax, rúzs és más

A teljes higiénia és komfortérzés érdekében minden anyag és kiegészítő egyszer használatos. A WAX:ONE teljesen biztonságos, hiszen alacsony hőmérsékletet igényel – így biztos, hogy nem égeti meg a bőrt. Érdemes kipróbálni!
www.xbeauty.hu 
www.facebook.com/xbeautythesalon/
www.instagram.com/xbeauty_thesalon/

GYANTÁZÁS FÁJDALOM NÉLKÜL? LÉTEZIK!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések