Post Image

ARANYLÓ SZÉPSÉGEK KÍSÉRJENEK ÁT AZ ŐSZBE

Rúzs & Más / 2019-09-03

A Guerlain tündöklő újdonságai bearanyozzák a napunkat! A PARURE GOLD, a tökéletes bőr szakértője megújul, gyönyörűen tündöklő arany csomagolásban tér vissza, 3 ragyogásfokozó újdonsággal, minden korosztály számára. Legendás ragyogásukat a dupla csiszolású arany pigmenteknek köszönhetik, amelyek csapdába ejtik és visszaverik a fényt. A Guerlain Parure Gold termékeket 24 karátos arannyal gazdagítják a 24 órás ragyogásért!

guerlain, parure gold, arany, 24 karát, fall 2019, rúzs és más

FONT DE TEINT LUMIÈRE D’OR

Ez a mindentudó, 24 órán át tartós alapozó bőrmegújító tulajdonsággal rendelkezik és 30-as SPF fényvédőt tartalmaz. Most a továbbfejlesztett összetételnek köszönhetőn még tartósabb, mint eddig! Az új formula egyesíti a 24 órás tartósságot és a 24 órás hidratációt. Az arany pigmentek visszaverik a fényt, természetes ragyogást kölcsönözve ezzel bőrünknek. Ragyogó finishe felfedi bőrünk természetes szépségét a ráncok és barázdák hangsúlyozása nélkül. 6 gyönyörű árnyalatban kapható.

guerlain, parure gold, arany, 24 karát, fall 2019, rúzs és más

– ellenáll a párának

– ellenáll a melegnek

– 24 órán át hidratál

– 24 órán át tart

6 árnyalatban

FIXÁLÓ & RAGYOGÁSFOKOZÓ PÚDER

Ez a szemetgyönyörködtető, selymes púder egyetlen ecsetvonással ragyogó bőrt biztosít. A gyémánt formájú polimerek által ez az átlátszó púder megőrzi a bőr fiatalságát, gyengéden
mattít akár 8 órán át, csökkenti az egyenetlenségeket, tökéletesíti bőrt. Az arany rész 24 karátos arany pigmenteket tartalmaz. Használd az egész arcon a tökéletes ragyogó bőrért! Ha nem akarsz lemaradni erről a szépségről, szerezd be gyorsan, mert limitált kiadású!

guerlain, parure gold, arany, 24 karát, fall 2019, rúzs és más

– mattít

– fixál

– ragyogásfokozó

 

PARURE GOLD MIST FIXÁLÓ PERMET

Vigyázz, kész, tündökölj!

Rúzs és más kedvenc, rúzs és más

A sminkelés utolsó lépéseként a tökéletes bőrért, ez a leheletfinom permet fixálja a sminket, fokozza a ragyogást, hidratálja, nyugtatja és egységesíti a bőrt. A Parure Gold Permet visszaállítja a bőr
egészséges, ragyogó és fiatal megjelenését reggeltől-estig.

guerlain, parure gold, arany, 24 karát, fall 2019, rúzs és más

– fixálja a sminket

– véd a szennyeződésektől

– hidratál

 

ARANYLÓ SZÉPSÉGEK KÍSÉRJENEK ÁT AZ ŐSZBE
5 (100%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések