Post Image

ITT A TAVASZ ILLATA – GIVENCHY IRRESISTIBLE VERY FLORAL

Rúzs & Más / 2024-01-22

Givenchy legújabb illata, az Irresistible, tavaszi verziója új dimenziót nyit meg a már jól ismert és szeretett illatsorozatban. Az új Eau de Parfum Very Floral karakteresen merész és szabad nőiességet sugároz, miközben továbbra is hű marad az Irresistible sugárzó és varázslatos világához.

NAGYON MERÉSZ

Az Irresistible az egyediség és önkiteljesítés kifejezése. Az illat azt üzeni, hogy az ember egyedülálló és különleges, és ez a belső egyediség a mozgáson keresztül válik teljessé. Az Irresistible minden illatrétegével az egyéniségét fejezi ki, és egy felszabadító táncban egyesíti az embereket.

Az új Eau de Parfum Very Floral még erőteljesebb, mint elődei. Az illat megállíthatatlan és magabiztos, tükrözve viselője egyedi szépségét és erőteljes személyiségét.

NAGYON PRIZMATIKUS

Az ikonikus Irresistible flakon újraértelmezése az új Eau de Parfum Very Floral esetében egy napsütötte és határozott megjelenés. Az üveg újragondolt, karcsú kivitelezése egyedülállóan tükrözi az illat ragyogását. A prizmákkal teli üveg az elbűvölő rózsaszín illat feltárásával kelti életre az új illat varázslatos atmoszféráját.

A doboz is megújult: gyöngyházfehér háttérrel kiemeli az új, intenzíven sugárzó illat ragyogását, előrevetítve az érzéki és virágos élményt, amit az Irresistible Eau de Parfum Very Floral nyújt.

givenchy, irresistible, very floral, irresistible very floral, Fran Sumers, edp, parfum, illat, ruzs es mas

NAGYON NAPOS

Az Irresistible Eau de Parfum Very Floral illatát a kiváló parfümmesternek, Caroline Dumur-nek köszönhetjük. A Rose Essential LMR és a Grasse-i Centifolia Rózsa absolute egyedülálló kombinációjával teremtett egy érzéki, virágos és magával ragadó illatfejezetet. A madagaszkári ylang-ylang szív és az indiai Sambac jázmin abszolút az intenzív, napos jegyeket adja hozzá az összetételhez.

Az Irresistible Eau de Parfum Very Floral az érzékiséget és a frissességet ötvözi a francia feketeribizli rügy absolute és a kókuszvíz kontrasztjával. A fás és vibráló cashmeran, valamint a tiszta virginiai cédrus szív mély, pézsmás karaktert kölcsönöz az illatnak.

Az Irresistible Eau de Parfum Very Floral nemcsak a meglepő felütéssel hódít, hanem a fokozatos hatással is. A francia feketeribizli rügy absolute élénk és színes oldalát felfedi, mely a kókuszvíz váratlan frissességével párosul. A fás és vibráló cashmeran és a tiszta virginiai cédrus szív, ambrette mag abszolúttal keveredve, mély, természetesen pézsmás eredményt hoz létre.

Az elegancia és a nőiesség tovább erősödik, és az illat, amelynek senki sem tud ellenállni. Az Irresistible Eau de Parfum Very Floral egy kifinomult és elbűvölő illat, amely a viselője egyediségét és báját hangsúlyozza.

NAGYON COUTURE

A Givenchy legújabb illatának arca Fran Summers, aki az Irresistible Eau de Parfum Very Floral felszabadító értékeit képviseli. A hirdetési kampányban Fran Summers lenyűgözően karizmatikus és határozott megjelenése az elegancia és a couture aura tökéletes megtestesítője.
A fotókon Fran Summers a 2023-as tavaszi-nyári kollekció fekete ruhájában látható, amely kontrasztot alkot platinaszőke hajával és áttetsző bőrével. A fekete 4G logó kiemelkedik a rózsaszín háttérből, és egy kis szemtelenséggel arra ösztönöz, hogy vegyük a hatalmat a saját kezünkbe.

givenchy, irresistible, very floral, irresistible very floral, Fran Sumers, edp, parfum, illat, ruzs es mas

Az Irresistible Eau de Parfum Very Floral egy olyan illat, amely kihangsúlyozza az egyediséget és a nőiesség erejét, és megmutatja, hogy senki sem tud ellenállni annak a varázsnak, amely minden lépéseddel és mozdulatoddal körülvesz. Fedezd fel az Irresistible világát újra ebben a merész és virágos illatváltozatban, és érezd meg a tavasz első hírnökét a Givenchy legújabb alkotásában!

 

Kapcsolódó bejegyzések