Post Image

GIGI: TUDOMÁNY A FÉNYVÉDELEM MÖGÖTT

Rúzs & Más / 2019-05-29

A GIGI új Sun Care készítményei védelmet nyújtanak a napsugárzás károsító hatásainak minden típusával szemben. Két bőrtípusra lettek kifejlesztve: száraz bőrre valamit olajos és a kombinált bőrre. Könnyű, finom textúrájúak, gyorsan felszívódnak, nem hagynak zsíros érzetet maguk után. Hatékony napfényvédelmet biztosítanak, az UV-A, UV-B és az infravörös sugarak ellen is. Mindkét verzió tartalmaz antioxidánsokat, aloe verát, szkvalánt, allantoint és hialuronsavat, hogy megnyugtassa, hidratálja a bőrt, és megakadályozza a bőr kiszáradását, károsodását.

GIGI SUN CARE – Védő, hidratáló készítmények a káros napsugárzás ellen 

Új GIGI Napfényvédő arcra SPF 30 Száraz bőrre / Zsíros bőrre – Újgenerációs, továbbfejlesztett védő&hidratáló krém. Teljes sejtvédelem a napégés ellen, átfogó védelem a bőröregedés ellen. UVA+UVB+IR és DNA védelem – Száraz bőrre / Zsíros bőrre

Előnyök:
• Hatékony SPF 30 védelem
• Könnyű textúra, zsíros összetevők nélkül
• Gyorsan felszívódó, lágy formula
• Tökéletes sminkalap
• Megfelel a legmodernebb EU szabványoknak és széles spektrumú védelmet nyújt mindenfajta káros napsugárzás ellen
• Átfogó bőrgyógyászati vizsgálatokon tesztelt
• Alkalmas érzékeny bőrre is
• Izzadásálló

gigi, suncare, fényvédelem, napozó, fényvédő, hidratáló, bőrnyugtató, spf, rúzs és más

Használata ajánlott egész évben a bőr egészségének védelme és az öregedés korai jeleinek megelőzése érdekében.
Az újgenerációs napfényvédők megakadályozzák az UV és IR károsodást az epidermisz és a dermisz rétegében is, sőt a bőrsejtek DNS-ét is aktívan védik. Tökéletes, összetett védelmet biztosítanak  mind a photo-aging, mind az infra-aging ellen, azaz a napfény minden káros sugárzásával szemben, és megfelelnek a legújabb európai normáknak és előírásoknak. Hatékony SPF 30-as szűrőt tartalmaz. Kellemes textúrájú, összetevői nem hagynak zsíros réteget a bőrön, és ideális sminkalapot is biztosítanak minden típusú alapozó alá.

A GIGI SUN CARE készítmények:
GIGI Napfényvédő arcra – normál és száraz bőrre SPF 30 / ajánlott fogyasztói ár: 11.011 Ft
GIGI Napfényvédő arcra – normál és zsíros bőrre SPF 30 / ajánlott fogyasztói ár: 11.011 Ft
+ GIGI Napfényvédő testre – SPF 30
A GIGI készítmények a kozmetikusoknál vásárolhatóak meg országszerte.

A TUDOMÁNY VELÜK VAN!

Infra-Aging – A forradalmi megközelítés a napkárosodás és a felgyorsult öregedési folyamatok kezelésére
Sok éven át a photo-aging kezelése (a napsugárzásnak kitett bőröregedés) csak az UV sugárzást vette figyelembe, de most már tudjuk, hogy az infravörös sugarak (IR) és az általuk termelt hő is jelentős hatást gyakorol a bőr egészségére, a rugalmasság és a feszesség elvesztésére, valamint a korai ráncok megjelenésére.
A GIGI Sun Care termékcsalád minden terméke tartalmaz aktív összetevőket az IR elleni küzdelemhez is, amelyek a termikus öregedésre adnak megfelelő választ. A termikus öregedés súlyosbítja az összes bőrréteg sérülését, beleértve az egészséges bőrsejtek DNS-elváltozásait is.

A Sun Care termékcsalád aktív összetevői
Elix-IR
A napfénynek való kitettség az elsődleges oka a gyors bőröregedésnek, hiszen a kutatók becslése szerint az öregedési jelek 90%-áért a környezeti tényezők, ezekenbelül elsősorban a napsugárzás a felelős. Az Elix-IR az első olyan növényi alapú ultrahangos biokémiai technikákkal előállított hatóanyag, amely egyszerre véd az irharétegig behatoló UVA és az IR (infra sugarak) ellen is. Az ionizáló tulajdonságaik miatt ezek a sugarak molekuláris károsodást okozhatnak a bőrsejtek DNS-ében is.
Ez a természetes zsurlófűből (Polygonum Equisetiforme) származó összetevő segít megelőzni a katepszin G enzim által okozott károkat, ami az infravörös sugár kitettségének köszönhető. Ez az enzim felgyorsíthatja a bőr öregedési folyamatait. Az Elix-IR semlegesíti a katepszin G enzimet, megerősíti a bőrt és csökkenti a ráncok megjelenését.
Védi a bőrszövetet. Az infravörös és az UV sugárzás különböző mélységben hatol a dermális rétegbe, de mindkettő hatással van a rugalmas rostok minőségére. A nap által öregedő bőr magas koncentrációban tartalmaz a katepszin-G-t, ez az enzim a bőr rugalmasságáért felelős rugalmas rostok lebontását ösztönzi. Az Elix-IR csökkenti az enzim aktivitását, védi a papilláris dermisz sejteit, és a retikuláris dermisz rugalmas rostjait.*

*Kitűnő eredményekkel végzett az ismételt napfény expozíciót követő klinikai vizsgálatokban. Hatására javult a vizsgált alanyok bőrének rugalmassága és feszessége, csökkent a pigmentációs foltok megjelenése.

PHORMISKIN BIOPROTECH G – DNS-védelem
A kék alga kivonat serkenti a thioredoxin termelését a dermiszben és az epidermiszben, késlelteti és visszafordítja a bőr öregedését. Ez az élvonalbeli biotechnológiai módszerekkel készült aktív összetevő, harcol a bőrt károsító hatások ellen, és visszaadja a bőr természetes ragyogását és frissességét. A napfénynek való kitettség még mindig az első számú ellensége a fiatalos bőrnek.

Az öregedés bőrre gyakorolt hatásának leküzdése érdekében tudósok fejlett technológiai eszközöket fejlesztettek ki a cianobaktériumok egyediségének megőrzésére. Ez a törzs 3,8 billió évvel ezelőtt jelent meg a Földön és túlélése érdekében kifejlesztette magában a világ legkifinomultabb napvédő rendszerét, a thioredoxint. A Phormidium persicinum egy baktérium és alga hibrid a cyanophyceae családban, más néven kék algaként ismert. Innovatív termesztési és hatóanyag kinyerési módszerek segítségével a Phormidium persicinumból most egy kiemelkedő hatóanyag tartalmú kivonatot tudnak előállítani a természetes életkörülmények leutánzásával, és a védőanyag termelődésének kiváltásával.

Thioredoxin: Kifinomult ősi napvédelem
A thioredoxin egy antioxidáns fehérje, amely minden szervezetben megtalálható. Az oxidáció okozta stressz és korai öregedési folyamatok csökkentése érdekében kozmetikai szempontból elengedhetetlen. Ez a fehérje sejtből, sejtbe halad az intercelluláris kommunikáció részeként, és segít megelőzni a bőr szöveteinek károsodását.

A bőrön való alkalmazás előnyei:
• Lassítja a bőr öregedés folyamatát: védi a sejtek DNS-ét, meggátolja a napfénykárosodás okozta sejt elhalást
• Javítja a bőr egyenletességét es ragyogását
• Javítja a bőr textúráját
Egyéb fényvédő tartalom: Oktinoxát (UVB), Octocrylene (UVA, UVB), Uvinul A (UVA), Avobenzon (UVA)

Kapcsolódó bejegyzések