Post Image

A GIGI CITY NAP CSALÁD SEJTJEINK DNS-ÉT VÉDI

Rúzs & Más / 2019-09-05

A GIGI CITY NAP számomra első találkozásra a szundikáláshoz (=angolul: nap) kapcsolódott, mivel az éjszakai maszk került elsőként a kezembe. Aztán láttam, hogy a nappali krémet is CITY NAP-nak hívják – ekkor azt gondoltam valamilyen nappali fényvédős krémről lehet szó. Most viszont végre megvan a megfejtés:

NAP = Natural Anti Pollution – vagyis természetes védelem a városi szennyeződések ellen!

A GIGI LABORATORIES különleges CITY NAP termékcsaládja olyan átfogó bőrápolási megoldást kínál, amely illeszkedik a modern városi élethez. Ajánlott azoknak, akik maximalizálni szeretnék a bőr egészségét, fiatalos, sugárzó arcbőrre vágynak, mivel segít megszabadulni az UV-sugárzás, a kék fény, a légszennyezés és a mindennapi, civilizációs környezeti tényezők káros hatásaitól.

A GIGI CITY NAP termékek egyedülálló komplexet tartalmaznak, amely védi a bőrt:
– az UV-sugárzás (UVA + UVB) által kiváltott negatív hatásoktól
– a nehézfémek és vegyi anyagok okozta károsodástól
– a füsttől, szmogtól, portól és légszennyezéstől

Az antioxidánsok, gyulladáscsökkentő hatóanyagok és a DNS-t védő CITY NAP összetevők segítenek megerősíteni a bőr természetes védekező rendszerét a szennyezett, városi, környezeti stressz ellen. Továbbá egyedülálló, algából és más antioxidáns- és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező növényekből készülő komplexet tartalmaznak. A hatóanyagok felgyorsítják a bőr megújító folyamatait, segítenek megőrizni annak feszességét, valamint fokozott hidratáltságérzést biztosítanak.

GIGI CITY NAP URBAN nappali arckrém – Ajánlott fogyasztói ár: 15 560ft / 50 ml
Ez a különleges, létfontosságú hidratáló összetevőkkel gazdagított nappali krém felfrissíti, feltölti a bőrt, és természetes nedvességtartalékot képez. Serkenti a kollagéntermelést, és megőrzi a bőr feszességét, puhaságát és rugalmasságát. Eltünteti és kezeli a kiszáradás okozta ráncokat. Elősegíti a bőr friss, revitalizált megjelenését. Minden bőrtípusra ajánlott.

gigi, city nap, városi, urban, protection, arcápolás, védelem, rúzs és más

Gyengéden masszírozzuk be az előzően letisztított bőrbe! A krém alkalmazása ajánlott bármikor, amikor húzódik vagy száraz a bőr. Napközben fényvédőt is használjunk a krém fölé!

GIGI CITY NAP maszk alváshoz – Ajánlott fogyasztói ár: 15 560ft / 50 ml

gigi, city nap, városi, urban, protection, arcápolás, védelem, rúzs és más

Egy maszk, amelynek hatására reggel sugárzó bőrrel ébredsz! Uborkás, ginzenges, gyömbéres alapú lila-, kék-, vörös alga tartalmú, egzotikus inka- és moringaolajat magába záró, magas antioxidáns- és ásványi anyag tartalmú regeneráló maszk.
Könnyed, finom textúrájának köszönhetően ideális az éjszakai használathoz. Az éjszaka folyamán megtisztítja a bőrt, ugyanakkor védi, hogy az megtartsa optimális állapotát. Segít kiegyensúlyozni és szabályozni a bőrt, továbbá semlegesíti a bőrt napközben érő stressz tüneteit. Egész éjszaka segít fenntartani a magas hidratáltsági szintet. Elősegíti a bőr megújító folyamatait, annak friss, revitalizált megjelenését. Eltünteti és kezeli a kiszáradás okozta ráncokat, segít megerősíteni az immunrendszert, és elősegíti a bőr gyors gyógyulását. Minden bőrtípusra ajánlott.

Finoman masszírozzuk be az arc-, nyak-, dekoltázs bőrébe heti 2-3 alkalommal! Hagyjuk fent egész éjjel, majd reggel öblítsük le!

GIGI CITY NAP AKTÍV SZENES PEELING SZAPPAN – Ajánlott fogyasztói ár: 14 430ft / 200 ml

gigi, city nap, városi, urban, protection, arcápolás, védelem, rúzs és más

Ez az arctisztító szappan könnyedén, kíméletesen eltávolít mindenféle szennyeződést, sminket anélkül, hogy szárítaná a bőrt. Frissít, és puha, kellemes érzést hagy maga után. Egyedülálló, algából és más antioxidáns- és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező növényekből készülő komplexet tartalmaz. A hatóanyagok felgyorsítják a bőr megújító folyamatait, segítenek megőrizni annak feszességét, és fokozott hidratáltságérzést biztosítanak. Minden bőrtípusra ajánlott.

A benedvesített bőrbe masszírozzunk be egy kis mennyiséget, majd öblítsük le vízzel!

A GIGI CITY NAP CSALÁD SEJTJEINK DNS-ÉT VÉDI
4.1 (82.86%) 7 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések