BRÉKING: GEORGE CLOONEY-T ELRABOLTA A MAFFIA!

Rúzs & Más / 2016-11-02

A sármos George Clooney ezúttal rossz lóra tett – a maffiafőnök feleségével flörtölt, aminek nem maradtak el a rá nézve szomorú következményei… szerencsére csak a Nespresso legújabb reklámfilmjében!

George Clooney a Nespresso új reklámfilmjében - Change Nothing

Immár több mint tíz éve annak, hogy George Clooney először tűnt fel a Nespresso partnereként, és a hosszú kapcsolat legújabb gyümölcse az eddigi legmozgalmasabb reklámkampány, a “Change Nothing”, vagyis a Semmit sem változtatni.
A vadonatúj reklámfilmben George sok megpróbáltatáson esik át, hogy megóvhassa kedvenc kávéját. A történet egy stílusos Nespresso Boutique-ban indul a londoni Regent Streeten, ahol George egy csésze Nespresso fölött szóba elegyedik egy gyönyörű nővel. Sajnos kiderül, hogy a hölgy a „Főnök” felesége. Ezt követően az este kissé eseménydúsra sikeredik: George akarva-akaratlanul látogatást tesz a „Főnöknél” (akit a Karib-tenger kalózai és a Deadwood sztárja, Ian McShane játszik), majd megismeri London sötét oldalát is.
Másnap reggel a kissé zilált George-ot a konyhájában látjuk viszont, amint éppen egy Nespresso kávét kortyolgat, és azt mondja, ‘semmit sem változtatna’ a Nespresso-élményén.

Alfonso Gonzalez, a Nespresso ügyfélkapcsolati igazgatója elmondta: “George és a Nespresso kapcsolata évről évre egyre mélyül, és most, tizenkettedik közös munkánkban olyan történetet sikerült alkotnunk, amelyben Clooney igazán megcsillogtathatja tehetségét. Ő tényleg a márka elkötelezett partnere, és most világosan kiderül, mi mindent hajlandó vállalni a páratlan Nespresso-élményért.”

Amikor a forgatáson a Nespresso-val való kapcsolatáról kérdezték, Clooney így válaszolt: “Mindig arra törekszünk, hogy egy sztori új szintre lépjen – és ami a legújabb filmet illeti, ez volt az eddigi legmozgalmasabb kalandom. A karakter-orientált megközelítés a humor ötvözésével tényleg új szintre emelni a kampányt.”

George Clooney a Nespresso új reklámfilmjében - Change Nothing

Kapcsolódó bejegyzések