Post Image

GEMMOTERÁPIÁVAL AZ ÖREGEDÉS ELLEN: ÚJ YVES ROCHER ANTI AGE GLOBAL

Rúzs & Más / 2023-04-26

Hallottál már a gemmoterápiáról? A gemmoterápia egy olyan természetes gyógymód, amely különféle növények rügyeinek hatóanyagaira, hatásmechanizmusára épül. Az elnevezés a gemmo szó eredeti jelentéséből származik, ami rügyezik, rügyet hajt – az értékes hatóanyagokat a rügyekből nyerik ki. Ezek a növény fejlődése érdekében intenzív regeneráló életerőket is mozgósítani képes alkotóelemek elképesztő hatékonysággal bírnak. Hiszen a rügy tulajdonképpen maga az élet

Természet inspirálta hatóanyag

Az Yves Rocher a napokban mutatta be új anti-aging arcápoló családját, az Anti-Age Global-t. Ehhez az Yves Rocher laboratóriumaiban botanikusok és fitológusok egyedülálló, természet inspirálta öregedésgátló hatóanyagot alkottak meg gemmoterápiával. A rügyekben minden alapvető vitamin, ásványi anyag és egyéb hatóanyag megtalálható, ami a növény fejlődéséhez kell. A rügyek fejlődnek és átalakulnak, ami a növényi regeneráló sejteknek is köszönhető, és csodálatos megújulásra képesek. A leendő növény minden erejét és tulajdonságát tartalmazzák, ez inspirálta az Yves Rocher-t az Anti-Age Global termékcsalád megalkotására.

yves rocher, anti-age global, antiaging, skincare, gemmoterapia, ruzs es mas, borapolas, borfiatalito

Az Anti-Age Global termékcsalád szabadalmaztatott hatóanyaga az úgynevezett rügykivonat, amelyet annak érdekében fejlesztettek ki, hogy minél nagyobb dózisban nyerjék ki a növényekből a bőr megújulását segítő sejteket, hatóanyagokat. Olyan szabadalmaztatott botanikai biotechnológiai eljárással dolgoztak, amelyben egyetlen orgonarügy-mintából kiválaszthatták, szaporíthatták és koncentrálhatták a növényi regeneratív sejteket, hogy egy innovatív, aktív öregedésgátló molekulákban gazdag, koncentrált hatóanyagot fejlesszenek ki.

Az Anti Age Global termékek hatásai: 

Csökkentik a ráncokat már az első használat után
Feszesítik a bőrt
Kisimítják a mély ráncokat
Élénkítik a bőrt
Erősítik az öregedő bőrt
Mélyen hidratálnak
Visszaadják a ragyogást a fáradt bőr számára

yves rocher, anti-age global, antiaging, skincare, gemmoterapia, rügykivonat, ruzs es mas, borapolas, borfiatalito

Az Anti-Age Global termékcsalád tagjai:
Anti-Age sejtmegújító krémes éjszakai arcápoló
Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum
Pigmentfoltok elleni koncentrátum
Ragyogó hatású emulzió SPF 30
Ragyogó hatást biztosító arckezelés
Sejtmegújító arcápoló – száraz bőrre
Sejtmegújító nappali arcápoló
Sejtmegújító szérum-eszencia
Sejtregeneráló szemkörnyék ápoló

A Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum innovatív textúrája a természetes hialuronsav gélnek köszönhető, amely dupla koncentrációban tartalmazza a rügykivonatott. Ebben a gélben keverednek aztán össze olyan értékes olajok, mint a jojoba-, borágó-, szőlőmag- és camelinaolajok, amelyek kellemes és megnyugtató érzetet hagynak a bőrön. Ez a kettős fázis biztosítja a bőr megújulását, serkenti a sejtek anyagcseréjét, ragyogóvá és feszesebbé varázsolja a bőrt és biztosítja azt, hogy a szérum hatóanyagai a bőr legmélyebb rétegeibe is eljussanak.

yves rocher, anti-age global, antiaging, skincare, gemmoterapia, rügykivonat, ruzs es mas, borapolas, borfiatalito

Az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszencia és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátum tökéletes és ütős duót alkot a ráncok ellen, együttes napi használatuk kivételes sejtmegújuláshoz vezet.

Rúzs és más kedvenc, rúzs és más

Ragyogó hatást biztosító arckezelés

yves rocher, anti-age global, antiaging, skincare, gemmoterapia, rügykivonat, ruzs es mas, borapolas, borfiatalito

Muszáj beszámolnom az érett bőrre, mély ráncok kezelésére szánt ampullakúráról, több okból is:

– Valódi újjáélesztő-kúra a fáradt, fakó bőr számára

– egy-egy ampulla az arcra-nyakra elegendő mennyiségű krémet rejt – nem feledkezünk meg a nyak ápolásáról sem!

– az egyadagos ampulla kiszerelés nagyon praktikus utazáshoz is

Az orgona bimbónektár a ritka Tague dió nektárjával kombinálva képes mélyen hatni a sejtekre, és csökkenti a sötét foltokhoz kapcsolódó melaninszintézist. Ennek a kombinációnak köszönhetően a bőrsejtek regenerálódnak, a bőr tiszta, felfrissül és újjászületik.

Az ampullákban lévő ragyogó hatást biztosító arckezelés eltünteti az öregedés jeleit, a bőr pedig napról napra ragyogóbb, táplálóbb és hidratálrabb lesz. Élvezze a selymes és tápláló textúrát.

Kapcsolódó bejegyzések