Post Image

GAUDI IHLETTE EVELIN FINK ÚJ, RESONÁRE KOLLEKCIÓJÁT

Rúzs & Más / 2019-12-02

2019. november 20-án gyönyörű környezetben, neves közreműködőkkel került bemutatásra az EVELIN FINK divatmárka legújabb, izgalmas kollekciója. A 2020-as kollekciót, amely a RESONÁRE nevet kapta a katalán építész Antoni Gaudí munkássága inspirálta. A korábbi HORIZONT és az AURORA kollekciók mindegyike inkább a légiességet helyezte előtérbe, a bennünk lévő Istennő felfedezését. A CONSTANCIA kollekció az önmagunkban rejlő stabilitás és egyensúly megtalálásáról szólt. A RESONÁRE kollekció darabjai még merészebbek így méltó folytonosságot mutat az előző évek munkáival.

resonare, evelin fink, gaudi, kollekció, rúzs és más,

A RESONÁRE kollekciót olyan Nőknek készítettem, akik mernek kísérletezni, még ha több idő és energia is, bíznak az ösztöneikben és mernek színesek lenni, képesek elfelejteni a rutint legalább egy kis időre, de közben mégis megőrzik méltóságukat és igazi Nők tudnak maradni.”

„Szegjük meg a szabályokat, merjünk kilépni a komfortzónánkból. Vállaljuk fel a személyiségünket. Bízzunk a dicséretben, legyünk büszkék és vágyjunk az elismerésre.”

A divattervezőre jellemző, már-már védjegyévé vált a szélsőségek fúziója, mind az anyaghasználat, mind a formavilág terén az elegancia határain belül.

A kollekció vezérfonala a katalán építész, forma és színvilágnak tükröződése a felhasznált printelt anyagokban a sziluettekben és a létrejött formákban.
Az anyagok használatát tekintve a Tervező most sem hazudtolta meg önmagát, hiszen a RESONÁRE kollekcióban is spanyol juhnappa bőrt, olasz hernyóselyem organzát, hernyóselyem szatént és cuprot használt.

Minden kollekcióijában nagy hangsúlyt fektet a finom és aprólékos kidolgozásokra. Még ha sokkal tovább is tartott, szándékosan kézzel rajzolta meg az anyag nyomtatásához szükséges grafikát. Fontosnak érezte, hogy valami új szülessen, és benne legyen a kézimunka egyedisége és minden apró részletében ott legyen a kézjegye. Így az általa újra álmodott, kézzel rajzolt mozaik minta a selyemalapanyagokon hol finomabban, hol markánsabban rezonál.

resonare, evelin fink, gaudi, kollekció, rúzs és más,

A RESONÁRE a tervező 11. kollekciója, és eddigi bemutatókon is mindig megjelent egy új anyag, felület, textúra az egyes darabokban. Ez most a lézervágott bőrmotívum szegecseléssel való kapcsolódása, melyet a Sagrada Familia mennyezetét díszítő elemek inspirálták. Valamint a 3D nyomtatással létrehozott ornamentika, amely Gaudi Casa Batlo egyik égbe törő torony csúcsdíszének a visszhangja.

resonare, evelin fink, gaudi, kollekció, rúzs és más,

A kollekció színeit tekintve a kékeket és a pinket kombinálta a csedár sárga extravagánsabb árnyalatával.

„Számomra az elkészült kollekció minden darabja egy fajta visszhang és egy új látomás, mely leginkább az egyediséget, az összetettséget és egyben a kitörést és a szabadságot hivatottak megmutatni”

Fink Evelin designer 2012-ben hívta életre saját márkáját. Az elmúlt évek alatt 11 kollekciót készített el és mutatott be a nagyközönségnek. A kollekcióiban a bőrt részesíti előnyben más-más anyagokkal kombinálva. Több nagynevű produkció is kérte már szakmai és kreatív látásmódját egy-egy komolyabb darab elkészítésben, a teljesség igénye nélkül többek közt a Prima Primissima Alapítvány, Madách Színház. 2015-ben egy komolyabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen megnyitotta saját Váci utcai szalonját. 2017-ben meghívást kapott a Roma Fashion Weekre, amelyen nagy sikert arattak ruhái. A külföldi sikerek folytatódttak, hiszen nagynevű divatmárkák között vonulhatott fel az A U R O R A kollekció a Serbia Fashion Weeken.
A CONSTANCIA kollekció meghívást kapott a 2018.november 14-re a Városligeti Műjégpálya Dísztermében megrendezésre kerülő Budapest Fashion Weekre.
Hazai glossy és külföldi licence lapok oldalain rendszeresen találkozhatunk a munkáival, hiszen a stylist-ok és divatszerkesztők izgalmasnak találják munkáit, mérnöki precizitása és maximalizmusa inspiráló számukra.www.evelinfink.com

Kampányfotók:
designer: Evelin Fink
fotó: Mihály Zoltán
modell: Patricia/Visage Models Hungary
stylist: Juhász Luca
makeup: Larion Oscar
hair: Pásztor László

GAUDI IHLETTE EVELIN FINK ÚJ, RESONÁRE KOLLEKCIÓJÁT
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések