Gasztro-wellness kezelés borral

Zsolesz / 2011-10-22

BORKRÉM MASSZÁZS
A Borkrém masszázst híres magyar borokból készített masszázskrémmel végzik, amit hungarikumnak tekinthetünk. A kezelés alapja a relaxáló masszázstechnika, amelyet a kezelés időtartamától függően (20 vagy 50 perc) egész testen vagy csak hátoldalon alkalmaznak. A masszázs hatása a borkrém hatóanyagtartalma szerint lehet bőrtápláló vagy bőrmegújító, nyugtató vagy serkentő – amire a vendég testének-lelkének éppen nagyobb szüksége van.
BOROS PEZSGŐFÜRDÔ
A kellemes, 34°C hőmérsékletű meleg, pezsgő vízzel teli fürdőkádba vörösbort öntenek. A 15-20 perces kezelés során a 250 fúvókából, minden irányból érkező buborékok és a vízáramlás gyengéden masszírozzák és ellazítják az izmokat, miközben a bőr felszívja az értékes hatóanyagokat tartalmazó nedű antioxidánsait. Igénybe vétele wellness kezelés részeként is javasolt, masszázzsal kombinálva. Kiváló ér-regeneráló hatású.
VÖRÖSBOROS FÜRDŐ ANTI – CELLULIT HATÁSSAL
Ebben az egyéni fürdő kezelésben vörösbort és szőlő kivonatot tartalmazó fürdő olajat kevernek kellemes kb. 34 °C hőmérsékletű vízbe. A 15-20 perces fürdő során a szőlőből származó olajok és kivonatok előnyös hatásait élvezhetjük. A szőlő kivételesen gazdag forrása a természetes antioxidánsoknak, melyek hatékony szerepet töltenek be a bőr öregedésének késleltetésében, a rugalmasság megőrzésében. Hatékonyan regenerálják, hidratálják és fiatalítják a bőrt, különleges természetes összetevői révén pedig anti – cellulit hatással rendelkeznek. Bővebb információ: www.danubiushotels.hu

 

Kapcsolódó bejegyzések