FRISSÍTŐ PÁROS ELFOGLALT FÉRFIAKNAK

Rúzs & Más / 2016-07-29

Napjaink elfoglalt férfijai folyamatos pörgésben vannak. Próbálnak egyensúlyozni a munka, a család és a sportos életmód között. Reggel edzés, 8-10 óra az irodában, az este pedig a családé és a barátoké. A feszített tempó megköveteli a folyamatos frissességet és olyan termékeket, amelyek biztos társként segítik őket a mindennapokban. Az Amway megújult HYMM termékcsaládja különleges összetevőkkel és karakteres illattal teszi igazi élménnyé a napi rutint.

amway-hymm-model

Nem hiányozhatnak a fürdőszobából a megújult HYMM család tagjai, melyek aloe verával, E-vitaminnal és kamillával ápolják a bőrt. A termékek egy-egy különleges összetevőt is tartalmaznak, amellyel még hatékonyabb a napi tisztálkodás. A frissítő élményt egy tiszta, modern, gyümölcsös illat koronázza meg bergamott, citrom, alma, jázmin és cédrusfa jegyekkel.

Vízi menta és tengeri ásványok a gyors felfrissülésért

Edzés után semmi sem esik jobban egy frissítő zuhanynál. Ebben az új HYMM Tusfürdő és sampon nyújt sokrétű segítséget, hiszen egy termék rögtön két feladatra is megoldást kínál! Alaposan tisztítja a bőrt és tetőtől talpig kellemes illatot biztosít. Kondícionálja a hajat is, hála vízi menta és tengeri ásvány tartalmának. Ezek az összetevők kiváló frissítő és stimuláló hatásukról ismertek, így együttesen garantálják a kirobbanó frissességet! Ráadásul bőrgyógyászatilag tesztelt, így minden bőrtípusra, még érzékeny bőrre is biztonsággal alkalmazható! Ajánlott fogyasztói ára: 2 600 Ft (250 ml)

Amway Hymm Hair and Body Shampoo
Zsályával a stressz ellen

A reggeli edzés és a gyors zuhany után irány az iroda, ahol minden helyzetben topon kell lenni. Egy izzasztó tárgyaláson, vagy prezentálás közben is fontos a frissesség! A HYMM Izzadásgátló golyós dezodor egész napon át hatékony védelmet biztosít. Alumíniumsótól mentes, így engedi a bőrt természetesen lélegezni. A különleges zsályalevél-kivonat – amely kiváló mikróbaölő – hatékony védelmet nyújt a kellemetlen testszag ellen. Könnyed, tiszta, áttetsző állagának köszönhetően gyorsan megszárad és nem hagy foltot a ruhán sem. Ajánlott fogyasztó ára: 3 400 Ft (100 ml)

Amway Hymm golyós dezodor

Kapcsolódó bejegyzések

Nincsenek hozzászólások

A hozzászólás nem lehetséges.