Post Image

FRISSÍTŐ ÉS ELLAZÍTÓ LIMITÁLT TEA ILLATOK

Rúzs & Más / 2020-05-21

Az illatozó tea igazán különleges élvezetet nyújt, hiszen nincs még egy ital, ami ilyen természetes módon biztosítja a test, a szellem és a lélek jóllétét – teszi mindezt immár  ötezer év óta! A teaszertartásokkal kikapcsolódhatunk és harmóniát teremthetünk a mindennapokban: az illatos, forró ital az énidős wellnesspillanatok elmaradhatatlan kísérője. A 4711 Parfümház most limitált Acqua Colonia Tea Edition exkluzív kiadással gondoskodik a teakedvelők remek közérzetéről. A két kivételes illatkompozíció, a Green Tea & Bergamot, valamint a Matcha & Frangipani 2020 május végétől kapható a boltokban, illatélménnyé varázsolva az egyéni kikapcsolódás pillanatait.

4711, Acqua colonia, tea, limitált, edc, matcha, green tea, rúzs és más, cologne

Exkluzív, limitált kiadás

Az Acqua Colonia kreációi eddig csábító, meleg összeállításokkal tették élvezetessé a hideg évszakot. Az Acqua Colonia Tea Edition limitált kollekciója most először egy egész évre szóló trendtémát dolgoz fel: a teaszertartásokat. A mindennapok oázisa, amikor megengedünk magunknak egy kis kikapcsolódást, és a különböző teafajták élvezete révén elérjük a belső egyensúlyt. A két új kreáció izgalmas illatkontrasztokkal kápráztatja el viselőit: a Green Tea & Bergamot az összes érzékre ható frissítő, élénkítő illat, melyben az aromásan fanyar akkordok éppúgy megtalálhatók, mint a citrusos árnyalatok. A Matcha & Frangipani változat ezzel szemben a kifinomult, ellazító aromát képviseli lágy, érzéki jegyeivel és különleges édességével.

Grean Tea & Bergamot

A pezsdítő bergamott gondoskodik a zöldtea variációk friss jegyéről. A kreáció így teret enged az aktivitás és az ellazulás játékának, és serkenti az érzékeket: igazi frissítő wellnessillat – a test és a lélek gyengéd ébredéséért!

Green Tea – élénkítő
A zöld teát több ezer éve tisztelik egészségvédő italként a legkülönfélébb kultúrákban – okkal, hiszen valóban már egyetlen csészényi ital elegendő ahhoz, hogy elmeneküljünk a mindennapok rohanásából, és feltankoljunk energiával.

Bergamot – pezsdítő
A bergamott hibridnövényként egyesíti magában az édes citrom és a keserűnarancs pozitív tulajdonságait. A bergamottolaj a viktoriánus kor illata – tiszta, friss, élénk, pezsdítő és kivételesen eredeti. Az üdítő aroma egyszerre élénkíti a testet és a lelket.

4711 ACQUA COLONIA Green Tea & Bergamot EDC 50 ml, 7 705 Ft

4711, Acqua colonia, tea, limitált, edc, matcha, green tea, rúzs és más, cologne

Matcha & Frangipani

A matcha enyhe aromáját fanyar jegyek egészítik ki. A különleges teaváltozat érzékien virágos, az eredmény pedig egy lágy kreáció az elengedés és a lazítás jegyében!

Matcha – aromás
Az őrölt zöldtea-levelekből készülő ragyogó japán ital frissítő hatású, és elősegíti a jó egészséget. Fanyar, de nem keserű, krémes, intenzív, sőt olykor gyümölcsös vagy diós, de mindenképpen aromás – így mutatkoznak meg a hagyományos teafajta ízjegyei.

Frangipani – lazító
A frangipánilevelek ölelő illata fokozza a nőiességet, kedélyjavító és lazító hatású. Érzéki illat, amely pozitívan befolyásolja a hangulatot.

4711 ACQUA COLONIA Matcha & Frangipani EDC 50ml, 7 705 Ft

4711, Acqua colonia, tea, limitált, edc, matcha, green tea, rúzs és más, cologne

 

Kapcsolódó bejegyzések