Post Image

FRANCIA MINŐSÉG ELÉRHETŐ ÁRON: SAFFEE A NOTINONÁL

Rúzs & Más / 2020-08-05

A francia Saffee márka minőségi arcápoló kozmetikumaiban az egyedülálló, természetes összetevőket hialuronsavval kombinálja. Elérhető árfekvésének köszönhetően minden nő számára lehetővé teszi a ragyogó és egészséges arcbőr elérését. A Saffee mindenféle bőrállapotra, mindennapi használatra megalkotott termékeit nagy választékban találhatjuk meg a Notino üzletében valamint online felületén. Elsőként az aknés bőrre való Acne Skin termékcsaládot mutatjuk be:

Problémás bőrre, problémamegoldó kozmetikumok

A kutatások azt mutatják, hogy a 12-25 éves korosztály 85%-a találkozott aknés problémával. A Saffee Acne Skin termékcsaládja hatékonyan de ugyanakkor kíméletesen lép fel a bőrprobléma ellen. A készítmények egymás hatását fokozó, szinergikus kölcsönhatásának köszönhetően nagyon hamar elérhető az óhajtott tiszta, puha és bársonyos arcbőr: a bőr állapota a kezdeti állapothoz képest már 1-4 heti használat után látványosan javul. A hosszútávú és maximális hatásért legalább 3 hónapon át javasolják a Saffee Acne Skin kollekció használatát.

A pattanások jeleit mutató arcbőr ápolási rutinja:
Az pattanásos bőr kímélő, de alapos tisztítására használjuk reggel és este is a Saffee Acne Skin tisztítóhabot, majd a kollekcióba tartozó tonikot. Egy-egy pattanás vagy eltömődött pórus gyors eltüntetésére és a bőr megnyugtatására használjuk a Saffee Acne Skin Spot gélt, a legjobb hatás érdekében naponta kétszer, a bőr tisztítását követően. A pattanásos bőr átfogó nappali ápolására használjunk hatékonyan hidratáló gélt, éjszakára pedig a Saffee Acne Skin kollekció éjszakai maszkját.

Ennek a termékcsaládnak a nappali és éjszakai ápolói szinergikus hatású hatóanyagokat tartalmaznak, és már az első alkalmazásuktól kezdve hatékony ápolást nyújtanak az akné ellen, közben pedig helyreállítják vízháztartás egyensúlyát az arcbőrben. Így az összetevők együttes hatásának köszönhetően az arcbőr azonnal nyugodttá és mattá válik, nem lesznek rajta kipirosodott helyek, megszűnik a túlzott szárazsága.

1. lépés: a tisztítás

A Saffee Acne skin Foam cleanser problémás arcbőrre való tisztítóhab extra finom, aminosav alapú tenzidekkel kulcsfontosságú készítmény az aknés arcbőrről való gondoskodásban.

Első lépésben a hab gyengéden tisztít, ugyanakkor az aktív anyagok szabályozza a faggyúképződést. Az arcbőr mosakodás után nyugodt, sima, nem csillog és nem zsíros.

A problematikus és aknés arcbőrre készült, modern kozmetikai készítmények ledöntik azt a bevett mítoszt, miszerint az akné ellen legjobb a leszárítás. A Saffee tisztító tonik innovatív receptúrája 3 aktív anyagra épül, amelyek szinergikusan hatnak a túlzott kiszáradás ellen, az akné okozói ellen, az arcbőr kipirulása és az irritáció ellen.

2. lépés hidratálás

A Saffee Acne hidratáló gél egyedülállóan könnyű textúrája már az első alkalmazástól kezdve mélyrehatóan hidratálja és megnyugtatja az arcbőrt. Hosszútávon csökkenti a kipirosodott helyeket, a túlzott fényességet és megszünteti az aknét kiváltó okokat. A Saffee Acne Skin kollekcióba tartozó hidratáló gél újfajta nappali ápolást jelent. Pontosan úgy fejlesztették ki, hogy az akne jeleit mutató minden arcbőrtípusra megfelelő legyen, és az arcot, nyakat, valamint a dekoltázst is ápolja.

saffee, acne skin, francia, notino, aknés, pattanásos, problémás bőr, rúzs és más, bőrápolás

Hatóanyagai:

rózsamirtusz (Rhodomyrtus tomentosa) termésének kivonata
→ ennek a hatóanyagnak a magas jelenléte a receptúrában közvetlenül hat az akne egyes kiváltó okaira
→ akár 45 %-kal mérsékli a faggyúképződést
→ akár 57 %-kal csökkenti a begyulladt pórusok előfordulását
→ akár 18 %-kal tartósan javítja a bőr hidratáltságát
→ összességében akár 19 %-kal kitisztultabbá teszi az arcot
(a hatóanyag placebóval szembeni eredményét 42 akne jeleit tapasztaló önkéntes részvételével végzett 28 napi használat mellett történt tanulmány igazolja).
rozmaring (Rosmarinus officinalis) kivonat
→ rendkívül magas antioxidáns hatása miatt gyorsan csökkenti az akne tüneteit
jojoba és makadámia olaj, shea vaj – finomítja és táplálja az arcbőrt, helyreállítja a bőrgát védőfunkcióját
szkvalán – a tökéletesen sima, finom és mélyrehatóan hidratált arcbőrért

saffee, acne skin, francia, notino, aknés, pattanásos, problémás bőr, rúzs és más, bőrápolás

A Saffee Acne skin éjszakai arcpakolás lágyan krémes textúrája egy készítményben egyesíti az éjszakai krémet és az arcpakolást. Egyedülálló receptúrája már 1 hónapos használat után hosszútávon finomítja az arcbőrt, valamint észrevehetően csökkenti a kitágult pórusokat és a mitesszereket.

3. lépés lokális kezelés

A Saffee Acne Skin Spot gél a pattanások helyi kezelésére szolgál. Hatékonyan ápolja az aknéra hajlamos területeket. Azonnal megnyugtatja az érintett bőrt, csökkenti kipirosodását és gyorsítja regenerációját. Már az 1. alkalmazás után hatékonyan nyugtatja az arcbőrt és csökkenti az akné tüneteit.

saffee, acne skin, francia, notino, aknés, pattanásos, problémás bőr, rúzs és más, bőrápolás

Kapcsolódó bejegyzések