Post Image

FLIVE: EGY MAGYAR STARTUP A SZÉPSÉGIPAR SZOLGÁLATÁBAN

Rúzs & Más / 2020-03-23

Az utóbbi néhány évben már senki számára nem titok, hogy a fiatalok körében teljesen megváltoztak a média fogyasztási szokások – ők az online térben élnek. Máshol, máshogy vásárolnak, mint az előző generációk és az egymással töltött idő tetemes hányada is virtuálisan zajlik. Ráadásul, egyre több és több cég lett áhított a számukra, főként azok, amelyek szépségipari termékeket készítenek, forgalmaznak.

Tanulni, ismereteket elsajátítani sokan szeretnének, hisz nagyon sok cégnél megjelentek már otthon használatos szépségápolási készülékek, megoldások erre. Csak egy a gond, a hatalmas tanulni vágyó tömeget technológiai hiányosságok miatt nehezen tudják kiszolgálni a szakma oktatói. Nehézkesek a módszerek, a Facebook zárt csoportokban való video megosztás, napokon át tartó számlázás, pénz utalgatás. Utazgatás, hogy épp beférjen az illető egy tájékoztatóra, oktatásra, ami nem is biztos, hogy megfelelő a számára és ez csak ott derül ki. Ráadásul, anyagilag sem teheti meg mindenki, hogy akár Ontarióba vagy Oroszországba elmenjen tanulni.

A Flive hiánypótló, mert maga a szépségipar nem képes lekövetni az ismeretek megszerzésére irányuló dinamikusan növekvő igényt. Ez a magyarok által alapított startup egy olyan online platformot biztosít, amelyben a felhasználók netes oktatóanyagokat kreálhatnak, terjeszthetnek és vásárolhatnak saját maguk is. A Flive egy olyan közösségi média alkalmazás, ahol pont azok találkoznak egymással és az információkkal, akiket ez a terület érdekel, akiknek a szenvedélyük a szépség, a szépségápolás. A termék egyszerű, bárki használhatja, ingyenesen letölthető IPhone és Android készülékre is egyaránt.  Alapvetően információ fókuszú app, amely nemcsak közöl, de közben inspirál is és lehetőséget ad. Lehetőséget arra, hogy bárkiből tanuló vagy oktató legyen, anélkül, hogy sokat kellene utaznia, egy padba beülnie vagy egy katedrára kiállnia, esetleg egy szállodai szobában beszélnie. A Flive kitárja a szépség világának kapuit, de lehet, hogy később még tovább is megy a női szegmensben. Mondhatjuk azt, hogy az alkalmazás még a története elején jár, viszont már ebben a formában is 10 000 feletti regisztrálóval büszkélkedhet, ami igazán szép szám.

flive, oktatás, platform, közösségi, szépségipar, szépség, rúzs és más, startup

A platform lényege, hogy oktatások számára biztonságos, átlátható és felhasználóbarát teret kínáljon. A közösségi média funkciókon keresztül pedig, egy reklámmentes, szórakoztató felületet biztosítanak, ahova szabadon tölthetnek fel a felhasználók tartalmakat. A Flive a userek számára teljes elérést biztosít, amely szerint a posztokat minden aktív tag látja. Így jobb lehet a közösségi élmény és könnyebbé válhat a követőtábor építése is. Ugyanis ezek mind fontosak lehetnek, ha az ember népszerű oktató, vagy jól ismert személy akar lenni, vagy akár csak kiteljesedne a művészetében. Már nem probléma, ha valaki egy kis faluból szeretne kitörni, vagy akár elindulni a hírnév felé. Ma már csak a Flive szükséges ehhez.

Fontos, hogy a cég nem ellenőrzi, és nem követeli meg oktató részéről a különböző bizonyítványokat, papírokat. Így gyakorlatilag a közönség dönti el, ki is számára az, aki követésre alkalmas, ki az, akitől még több és még több tartalmat szeretne, akitől átvenné a tudást. Ehhez persze az is kell, hogy az illető a felhasználók számára hiteles legyen és felhívja magára a figyelmet.

flive, oktatás, platform, közösségi, szépségipar, szépség, rúzs és más, startup

Az oktatás jövője jelenleg a digitális világban az, hogy kényelmesen, könnyedén és gyorsan hozzáférhetőek legyenek a tartalmak és a tudás. Erre válasz a Flive. Magabiztossá és sikeressé teheti az embereket. Önkifejezés és egy hatalmas közösség, amely átszeli a világot és útlevél sem kell hozzá. A Flive által nincs már azzal gond, ha nincs valakinek akár tizennyolc évesen kapcsolati tőkéje és ezért nem kap lehetőséget a szakmai kibontakoztatásra. Az egyenjogúság teljes, nemtől, kortól és nemzetiségtől függetlenül.
Bárki, akár egy eldugott városkából is tanulhat a szakmája nagyjaitól. Az oktatók számára pedig végre véget érhet az időszak, hogy egyik országból a másikba repülnek és leadják a workshop anyagát, majd újra mennek a következő helyszínre.
A Flive segítségével a szépségiparban tanulni ma már nem fárasztó, hanem sokkal inkább egy óriási lehetőség az önazonosságra, a korlátok nélkül elérhető sikerre.

flive, oktatás, platform, közösségi, szépségipar, szépség, rúzs és más, startup

– A Flive egy magyarok által vezetett startup, egy innovatív közösségi média platform, amelyben oktatni lehet.
– Oktatások minden érdeklődőnek a közösségi média keretein belül.
– Fontos a biztonság: az oktatói felvételek, anyagok és a felhasználók biztonsága.
– Középpontban a tartalom és felhasználói élmény.
– Könnyebb a követőtábor építés, mint bárhol máshol! A felhasználóknak teljes elérésük van.
– A Flive által bárki lehet oktató, ha az oktatások jó minőségűek és folyamatosan termelik megtekintés alapon a bevételt, míg a kevésbé értékes felvételek háttérbe szorulnak.
– A legnagyobb hazai szépségipari oktatók már a platform mellé álltak és támogatják a hírnév felé.
– A Flive egy olyan startup vállalkozás, amelyet magyarok indítottak és várhatóan néhány év alatt nélkülözhetetlen lesz a nők körében.

FLIVE: EGY MAGYAR STARTUP A SZÉPSÉGIPAR SZOLGÁLATÁBAN
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések