Post Image

FIZESS VERSSEL IDÉN A KÖLTÉSZET ÉS ZENE JEGYÉBEN

Rúzs & Más / 2018-03-20

Egy vers a kedvenc költődtől, vagy saját ihletésű sorok? A “Fizess verssel” promócióban résztvevő kávézókban március 21-én mindkettőt nagyra értékelik! Engedd szabadon szárnyalni a benned rejlő művészt, rendelj egy csésze gőzölgő kávét, meríts belőle ihletet és Fizess Verssel!

Idén a finom kávén kívül azonban még mást is nyerhetsz soraiddal: Készíts egy fotót versedről, majd töltsd fel a www.meinlcoffee.com weboldalra. A 10 leginspirálóbb költemény íróját 2 db JP Cooper koncertjeggyel jutalmazzák! Figyeld a www.meinlcoffee.com weboldalt, hogy megtudd, a döntősök közé jutottál-e! Találkozzunk JP Cooper nemzetközileg elismert énekes és dalszövegíró koncertjén májusban!

Fizess verssel, Julius Meinl, rúzs és más
“A Julius Meinl-el való együttműködés lehetőséget adott számomra, hogy tisztelegjek pályatársaim, kedvenc költőim és szövegíróim munkája előtt, remélem, hogy az elkészült új dal is megmutatja, hogy a költészet mindenhol jelen van.” – JP Cooper.

Az idei év másik újdonsága, hogy ezúttal bárki megtekintheti majd az országszerte összegyűjtött több ezer darab verses cetlit, mégpedig 2018. április 11-től (A Magyar Költészet napjától kezdve) egy héten át Budapest szívében az Akvárium klubban.

A főváros szívében található Akvárium Klub Budapest egyik legkedveltebb szórakozóhelye, három termével, víz alatti bisztrójával és óriási, pezsgő teraszával várja a szórakozni vágyókat. A klub mindig szem előtt tartotta a kulturális szerepvállalást. „Nagyon jó kezdeményezésnek tartjuk a Fizess Verssel kampányt, így nem is volt kérdés, hogy a részeseivé szeretnénk válni.” – mondta Fülöp Zoltán, a klub egyik tulajdonosa. „Sőt, nem is elégedtünk meg ennyivel!” – teszi hozzá Lobenwein Norbert, a másik tulajdonos – „Éppen ezért április 11. és 18. között, a Magyar Költészet Napja alkalmából kiállítjuk a Fizess Verssel kampány során fizetőeszközként használt verseket az Akvárium Klub teraszán, hogy egy héten keresztül még több emberhez juthassanak el a költemények.”

FONTOS: A kampány a koffein tartalmú és tejes alapú Julius Meinl kávétípusokra vonatkozik úgy, mint a ristretto, az espresso, a dupla espresso, az espresso macchiato, az americano, a cortado, a cappuccino, a cafe latte, a latte macchiato, vagy a Melange. A felhívás nem vonatkozik teákra, növényi alapú tejitalokra (szója, mandula stb.) valamint olyan kávékra, melyben alkohol van, pl.: írkávé. A promóció kizárólag 2018. március 21-én érvényes.
Amennyiben nem saját verssel szeretnél fizetni, jelöld meg azt is, kitől származik a vers, vagy idézet.

Fizess verssel, Julius Meinl, rúzs és más

FIZESS VERSSEL IDÉN A KÖLTÉSZET ÉS ZENE JEGYÉBEN
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések