Post Image

FIGYELEM, DM SZÉPSÉGBUSZ ÉRKEZIK 20 HELYSZÍNRE!

Rúzs & Más / 2023-09-06

A dm az őszi időszakban házhoz viszi a szépségápolást: a drogéria Szépségbuszával 20 helyszínen, népszerű fesztiválokon és dm-es rendezvényeken is találkozhat a közönség. Az érdeklődők megismerhetik a dm márkás újdonságokat, miközben profi sminkesek és körmös szakemberek szépítik meg őket. Az állomásokon hulladékgyűjtő dobozok kihelyezésével segíti a dm megfelelően kezelni a lejárt vagy nem használt kozmetikai termékeket. Ezek újrahasznosítását egy hazai startup partnerük, a Beautycle végzi.

A dm 30 éve ott van a hétköznapok fontos pillanataiban: a készülődésnél az első randira, amikor a legjobb formánkat akarjuk hozni, vagy amikor a legkímélőbb termékeket keressük. A drogéria szakkompetenciája segíti a legmagasabb vásárlói igények kielégítését, a legújabb hatóanyagok az elsők között jelennek meg a dm polcain, továbbá saját márkás egyedi fejlesztésekkel formálják a trendeket.

A dm 2023-as őszi kampányában ismét a színeké a főszerep, amelyekkel kreatív eszközként érzelmeket, hangulatokat fejezhetünk ki. A drogéria az idei szépség kampány részeként egyedi kezdeményezéssel készült: a dm Szépségbuszával 20 helyszínen, népszerű fesztiválokon és dm-es rendezvényeken is találkozhat a közönség, a busz augusztusban indult útnak. A mozgó szépségműhelyben sminkeléssel és körömfestéssel várják az érdeklődőket, akik megismerhetik a dm márkás újdonságokat, a profi sminkesek és körmös szakemberek pedig szépségtanácsokkal is ellátják a vendégeket. Beszállítóik jóvoltából apró ajándékkal is kedveskednek azoknak, akik a szépségbusz szolgáltatásait igénybe veszik.

A dm filozófiájának alapja, hogy gazdasági közösségként példát mutat környezetének, s kiemelt területként kezeli a fenntarthatóságot. A szortiment összeállításakor hangsúlyos szempont a fenntarthatóság, ez a vásárlók számára a választékon keresztül jól érzékelhető.

A dm a Szépségbusz az állomásain hulladékgyűjtő dobozok kihelyezésével segít megfelelően gyűjteni a lejárt vagy nem használt kozmetikai termékeket. Az összegyűjtött hulladék szelektív gyűjtését, elszállítását, a hulladék ártalmatlanítását, amennyiben lehetséges, a csomagolóanyagok megtisztítását és újrahasznosítását partnerük, a Beautycle végzi.

Ha valaki legalább 5 db lejárt, elhasznált kozmetikai terméket visz a dm Szépségbuszon elhelyezett gyűjtőládába, cserébe a vállalat megajándékozza egy dm márkás dekorkozmetikai termékkel. További részletek: dm Szépségbusz | dm.hu

„A dm-ről sokaknak a gyönyörű sminkek és az ápolt megjelenés jut eszébe, és ezért mindent meg is teszünk. Az üzletekben a munkatársaink felkészülten segítik a termékek közötti eligazodást, izgalmas smink aktivitásokat szervezünk, mára pedig akár egy élő dm Live adás alkalmával is elleshetik vásárlóink a legújabb szépészeti fogásokat a dm App-ban.  A kínálat kialakításánál továbbra is a vásárlói igények lehető legszélesebb lefedése a célunk, a legújabb trendek, fogyasztói elvárások mellett pedig a fenntarthatóság is nagyban alakítja a szépségápolási szortimentet” – fűzte hozzá Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A dm Szépségbuszt keresd az alábbi helyszíneken: 

 • 2023.09.10. Tokaji Utcazene Fesztivál
  Érkezés: 10:00
  Kezdés: 11:00
  Zárás: 19:00

 • 2023. 09.28.
  Üzletnyitás Sopron
  9400 Sopron, Várkerület 100-102.

 • 2023. 09.29.
  Üzletnyitás Százhalombatta
  2440 Százhalombatta, Vörösmarty út 2. Városkapu Üzletház
 • HVG állásbörze
  cím: 1143 Budapest, Stefánia út 2., Papp László Sportaréna
  2023.10.04 4. 10:00-19:00
  2023.10.05. 10:00-17:00

A helyszínek listáját folyamatosan frissítik: dm Szépségbusz | dm.hu

Kapcsolódó bejegyzések