Post Image

FÉRFIAS VONZERŐ, MAGÁVAL RAGADÓ ENERGIA

Rúzs & Más / 2020-10-08

Otto Kern október közepétől kapható új, dinamikus, friss illata a lezserséget hirdeti: keep it casual, azaz felejtsük el az öltönyt, elő a laza ruhákkal, és irány a belváros egy szabad estére. Az október közepétől kapható illatot, mely az élet élvezetére ösztönöz, a lezser és öntudatos férfiak magukénak fogják érezni.

Az Otto Kern Casual Blue ideális kiegészítő azoknak a férfiaknak, akik minden napot életörömmel, spontaneitással és a legteljesebb lazasággal élnek meg, miközben férfiasságot, vonzerőt és magával ragadó energiát sugároznak. Olyan férfiak, akik nemcsak munkájukat, hanem szabadidejüket is megbecsülik – és a laza megjelenést. A Casual Blue tökéletesen illik a szabadságszerető férfiakhoz, akik kedvelik az aromás és friss illatokat, esténként kiváló társaságban, fesztelenül élvezik a városi életet, és mindig értik az idők szavát.

Friss, aromás, férfias!

Az Otto Kern Casual Blue rózsabors és grapefruit gyümölcsös-friss kombinációjával indít. A szívjegyben egyesül a levendula ellazító aromája és az ambroxán energikus férfiassága. A cédrusfa és a bódító tonkabab az alapnak egészen rendkívüli jelleget kölcsönöz, amely izgalmas üzenetet hordoz: friss, aromás, férfias!

Fejillat: rózsabors, grapefruit

Szívillat: levendula, ambroxán

Alapillat: cédrusfa, tonkabab

otto kern, casual blue, edt

Letisztult üvegcse

Az üveg és a színösszeállítás is az Otto Kern Casual Blue vizuális megtestesítője. Az üveg letisztult, mégis markáns vonalai kihangsúlyozzák a friss és férfias illat kifejezőerejét. A doboz hűvös, időtlen középkék árnyalattal ragyog, utolsó simításként a lezser külsőn. Az Otto Kern-embléma dizájnelemként díszíti a nemes vonalú üveget és a dobozt. Friss és energiát sugárzó megjelenés, amely tükrözi az illatos tartalmat.

otto kern, casual blue, edt

Kapcsolódó bejegyzések