Post Image

FELEJTSD EL A PIGMENTFOLTOKAT, ELSZÍNEZŐDÉSEKET!

Rúzs & Más / 2021-05-17

Napsugárzás okozta sötét foltok? Maradandó bőrhiba egy akné után? Öregségi folt? A hiperpigmentáció jelei sokakban kelthetnek kellemetlen érzést, önbizalomhiányt, esetleg szégyenérzetet, azonban a mai orvostudománynak köszönhetően nem szükséges radikális kezeléseket vállalnunk, vagy rendszeres sminkeléssel terhelnünk a bőrünket ahhoz, hogy megoldást találjunk a nem kívánt foltok eltüntetésére. A hiperpigmentációt kiváltó okokra ható Eucerin Anti-Pigment nappali és éjszakai arckrémek most egy exkluzív neszesszerben összecsomagolva várják, hogy kedvezményesen kipróbáld őket.

eucerin, anti-pigment, hiperpigmentáció, pigmentfolt, sötét folt, elszíneződés, bőrápolás, rúzs és más

Ettől leszünk foltosak

A bőrben található természetes pigment a melanin, amely a bőrünk színét adja. Ennek fokozott termelődésekor beszélhetünk hiperpigmentációról, ami azt jelenti, hogy a bőrfelület egyes részein sötétebb foltok jelennek meg, melyektől a bőr egyenetlen hatást kelt. A kialakulását okozhatja genetikai hajlam, hormonális változások, akné utáni hegesedés, napfény és egyéb külső hatások is, mint például a szennyezett levegő. Bár maga a hiperpigmentáció általában nem kóros jelenség, mégis komoly lelki problémákat okozhat, ha sötét foltok kezdenek megjelenni az arcon, a kezeken és más jól látható testrészeken.

Hatékony összetevők a foltok ellen

Az Eucerin márka most két, erre a célra kifejlesztett terméket egy elegáns neszesszerbe rejtett, ráadásul kedvezményes áron teszi elérhetővé. Az Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 thiamidol tartalmának köszönhetően a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanin termelést. Ez az összetevő klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az Anti-pigment krém két heti rendszeres használata után már láthatóak az első eredmények, és további rendszeres használat mellett pedig a javulás folyamatos. A termék mindemellett UVA- és UVB-szűrőket tartalmaz, illetve 30-as fényvédő faktorral rendelkezik, így hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására újabb pigmentfoltok alakuljanak ki a bőrön.

eucerin, anti-pigment, hiperpigmentáció, pigmentfolt, sötét folt, elszíneződés, bőrápolás, rúzs és más

A nappali hidratáló mellett, az Anti-Pigment Éjszakai arckrém dexpanthenol tartalma segíti a bőr regenerációját az éjszaka során, így az arcbőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik.

FONTOS: ha folthalványításba fogsz, mindig óvd a bőröd magas faktorszámú fényvédőt tartalmazó krémmel, illetve használj SPF 50+-os napozót a szabadban, vízparton! 

Eucerin Anti-Pigment termékelőnyök:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 + Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém 50 % kedvezménnyel

– Mindkét termék thiamidolt tartalmaz, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést

– Hatékonyan képesek csökkenteni a sötét foltokat és megelőzni újbóli kialakulásukat

– Hatásukra a bőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik

– A nappali krém UVA- és UVB-szűrőket tartalmaz, 30-as fényvédő faktorú, így hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen, és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki a bőrön

– Az éjszakai krém dexpanthenolt is tartalmaz – ez a hatóanyag segíti a bőr regenerációját az éjszaka során

Ajánlott fogyasztói ár: 12 460 Ft

Kapcsolódó bejegyzések