Post Image

FEJMOSÁS A RÚZS-NÁL: NIVEA MICELLÁS SAMPONNAL

Rúzs & Más / 2018-04-04

A micellás vizek iránti mély és visszavonhatatlan rajongásom nem újkeletű: 2011-ben, amikor az egyik medikozmetikai céghez kerültem tréneri állásba, az első termék, amit újdonsült kollégáimtól ajándékba kaptam egy nagy kiszerelésű micellás víz volt. Azóta naponta kétszer kerülök kapcsolatba az utódaival. Így amikor kézhez kaptam a Nivea micellás samponjait, alig vártam, hogy kipróbáljam őket. Hiszen ahogyan az arctisztítókban beváltak az apró molekulák (micellák), amelyek feloldják a bőrön található zsiradékot, port és a különféle szennyeződéseket, ugyanakkor nem szárítják, hanem hidratálják a bőrt, úgy feltételeztem, a samponokban is abszolút ott a helyük!

A sampon próbája, a hajmosás!

Mivel a hajtövem zsírosodásra hajlamos a kétfajta sampon közül a zöldkupakos, Micellás Tisztító Samponra esett a választásom. Esetemben a zsírosodó hajtövekhez rendkívül száraz hajvégek társulnak, így nem egyszerű feladat az optimális hajápolók megtalálása. Mivel azonban a micellás technológia alapjaiban kíméletes, reméltem, hogy nem szárítja túl a hajvégeket. Elsőként a sampon friss, energikus illata lepett meg (a micellás tisztítóknál megszoktam az illatmentességet). A kifejezetten frissítő illat ráadásul a mosás után még nagyon sokáig megmaradt! Másodszor a krémes, dús hab okozott megkepetést, mivel amolyan kímélő, alig habzó állagra számítottam. A hajam puha tapintású maradt a kétszeri mosás után is és szerencsére egyáltalán nem szárította ki a hajvégeimet. Viszont a frizurám tovább maradt friss, zsírosodás mentes!

Most akkor nézzük, hogyan is működnek a NIVEA micellás samponjai!

A micellás vizek hatásmechanizmusához hasonlóan a samponban lévő micellák mágnesként vonják magukhoz a zsiradékot, a szennyeződéseket, amelyek ellepték a hajszálakat, és így a haj és a fejbőr is tökéletesen tiszta lesz. A micellás samponok emellett rendkívül kíméletesek, nem károsítják a hajszálakat, nem szárítják a hajat és a védik a fejbőr természetes pH-értékét. Rendszeres használatuktól a haj megerősödik, rugalmas és finom illatú lesz.

Nivea micellás samponok, kipróbáltam, rúzs és más

A NIVEA micellás samponok nem tartalmaznak szilikont. A szilikon ugyan kisimítja a hajszálak felszínét és védi a hajat a napsugarak káros hatásaitól, ugyanakkor olyan filmréteggel vonja be, amely hosszú távú használat vagy nem megfelelő öblítés esetén teljesen befedi a hajszálakat. A haj így elnehezül, és a frizura ellaposodik. A haj újjáélesztéséhez elegendő pár napig, a megszokott hajápoló helyett, szilikonmentes sampont használni. Válasszunk szilikonmentes sampont akkor is, ha nagyon érzékeny a fejbőrünk.

A micellás samponok minden hajtípusra jók, és főleg azok fogják őket kedvelni, akiknek a mindennapos hajmosás miatt hatékony, mégis extra kíméletes ápolásra van szükségük. Vagy azért, mert poros környezetben dolgoznak, vagy mert zsíros a hajuk, sokat sportolnak, vagy csak szeretik a tisztaság érzését.

MICELLÁS TISZTÍTÓ SAMPON citromfű kivonattal normál és zsíros hajra. Hatékonyan tisztítja a hajat és védi a fejbőr természetes pH-értékét. Kellemes illata és a frissesség érzése sokáig megmarad. Ajánlott fogyasztói ára: 400 ml – 1349 Ft

Nivea micellás samponok, kipróbáltam, rúzs és más

MICELLÁS ERŐSÍTŐ SAMPON vízililiommal az igénybevett, gyenge hajra és érzékeny fejbőrre. Kíméletesen tisztítja és erősíti az elgyengült hajszálakat, visszaadja a hajad rugalmasságát és védi a fejbőr természetes pH-értékét. Ajánlott fogyasztói ára: 400 ml – 1349 Ft

Nivea micellás samponok, kipróbáltam, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések