Post Image

FEJEZD KI MAGAD EGY MODERN KLASSZIKUSSAL

Rúzs & Más / 2018-02-06

David Beckham örök kedvencünk, egyszerűen minden életkorban remekül fest és mindenféle stílus jól áll neki! A nevével fémjelzett illatokban meg lehet bízni: túlzásoktól mentesen, férfiasan vonzóak és egyenletesen jó minőséget képviselnek. Nem akarják megváltani a világot, nem a pillanatnak születnek, sokkal inkább egy hosszútávú kapcsolattal kecsegtetnek. A Beckham illatok nyugodt erőt sugároznak és bizalmat ébresztenek.

David Beckham legújabb limitált parfümjében a klasszikus jegyek ötvöződnek a vibrálóan friss illatokkal. Az új illatot David elszánt és erős karaktere inspirálta, melyből árad a végtelen férfiasság és energia. A Classic Touch egy időtlen, a márkára jellemző illat, ami olyan maszkulin aromákat hordoz, mint a szantálfa és a cédrusok frissessége. A velúrbőr illata váratlan, mégis kellemes csavarral ruházza fel az elegáns kompozíciót.

David Beckham Classic Touch - rúzs és más
A Classic Touch parfüm üvege az öltönyszövet mintáját hordozza, a diffúzor sárga csíkja teszi érdekessé, modernné. A visszafogott színek és letisztult vonalak
megismétlődnek a stílusos karton csomagoláson is, ahol a monokróm fekete a sárgával kellemes kontrasztot alkot.

Fejjegyek: alma, körte, grapefruit
Szívjegyek: viola, levendula
Alapjegyek: szantálfa, cédrusfa, velúrbőr

Parfümőr: Nathalie Lorson

Javasolt fogyasztói árak:
EDT 40ml 7 499 Ft
DNS 75ml 1 399 Ft
Bevezetés időpontja

David Beckham Classic Touch - rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések