Post Image

FEDEZD FEL A VÁROST, AMIBEN ÉLSZ!

Rúzs & Más / 2018-03-07

A HUGO az idei évet egy  különleges kampánnyal nyitja: a HUGO Urban Journey illattal arra ösztönzi az Y-generáció fiataljait, hogy fedezzék fel saját városukat, mielőtt távolabbra tekintenek. A sokszínű kampány legújabb fejezetében a HUGO illat nagykövete, a városi felfedezőt megtestesítő Zac Efron inspiráló üzenete a mai fiatalokhoz szól, hogy ragadják meg a kínálkozó lehetőségeket és éljék tartalmasan életüket, tegyék gazdagabbá olyan pezsdítő élményekkel, amelyeket saját városuk kínál.

Hugo Urban Journey, rúzs és más, Zac Efron

“Könnyebb átlavírozni az életen, és hagyni, hogy csak úgy történjenek a dolgok. De ezen lehet változtatni, ha nyitott vagy új kalandokra. Csak egy életed van és abból kell a legtöbbet kihozni.  Fedezd fel városod! Válaszd a kalandot és hagyd, hogy általa másképp lásd a világot! Eljött a te időd. Mire vársz még?” – Zac Efron – HUGO Man nagykövet.

HUGO Urban Journey limitált kiadás

A Himalájában honos Morina longifolia (himalájai örvösvirág) virág adja az illat energikus fejjegyét, a szívjegy pedig az intenzív, aromás fekete tea. Az új HUGO Urban Journey limitált kiadásban megjelent illat azonnal felébreszti viselője éberségét és kíváncsiságát. Felkorbácsolja kalandvágyát, arra ösztönzi, hogy új helyeket fedezzen fel. A guajakfa (alapjegy) férfiasságot és magabiztosságot sugároz, egyensúlyba hozza az illatot. Tökéletes illatkompozíció az Y-generáció számára.
Az illat kalandvágyó hangulatával tökéletesen harmonizál az ikonikus, minimalista stílusú flaska formájú illatüveg, amely változatlan formájával több, mint 20 éve generációkat inspirál és a HUGO MAN csillapíthatatlan felfedező vágyának szimbóluma is egyben. Az innovatív technológiával gyártott flaska megidézi a HUGO Urban Journey illat valódi esszenciáját.
Ahogy egy várost is úgy fedezünk fel, hogy körbe járjuk, a külső csomagolást is körbe pásztázzuk tekintetükkel, hogy a dobozban rejlő flaska képe elölről és hátulról is elénk táruljon és összeálljon a kép.

Hugo Urban Journey, rúzs és más, Zac Efron

A HUGO Urban Journey illat lendületbe hoz, tettekre ösztönöz, az üzenete pedig: Ez a te napod! Ragadd meg a lehetőséget!  #YourTimeIsNow

Facebook:     facebook.com/hugoboss
Instagram:     http://instagram.com/hugoboss
YouTube:     youtube.com/hugoboss

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban
Árak és referenciák:
HUGO MAN Urban Journey EDT 75ml – 18.990Ft
HUGO MAN Urban Journey EDT 125ml – 24.990Ft

Hugo Urban Journey, rúzs és más, Zac Efron

Kapcsolódó bejegyzések