Fatalság, gének

Zsolesz / 2011-10-06

„10 év fáradtságos munkájának eredményeképpen született meg az új termék, az Anew Genics. Büszkék vagyunk rá, hogy a genetika által inspirált szépségápolás titkát nők millióihoz juttathatjuk el”­­– mondta Dr. Glen Anderson, az Avon kutatócsoportjának vezetője. Kevesen tudják, de az öregedést-gátló hialuronsavat először az Avon kutatói alkalmazták szépségápolási termékeikben. A „Fiatalság Gén Technológia” pedig már arra is alkalmas, hogy stimulálja a kollagén termelésért felelős sejteket, továbbá a hialuronsav aktivitását, hogy a bőr tovább megőrizze, illetve visszanyerje vitalitását.
A kutatások során, több mint 2500 alanyon tesztelték az Anew Genics hatékonyságát. A terméket használó nők 97%-a már 4 hét múlva látványos változásról számolt be. Az Avon Genics koncentrált szérumának köszönhetően a bőr kinézete feszesebbé válik, a mimikai ráncok láthatóan finomodnak, az arc pedig élettel telibb, egészségesebb kinézetű és ragyogóbb külsőt kap. A szérumot kiegészítő hidratálókrém használatával az elszíneződések halványulnak, illetve csökken a ráncok mérete.Az Anew Genics gondoskodik a bőr fiatalos ragyogásáról, azonban az örök fiatalság megőrzéséhez elengedhetetlen a tökéletes belső összhang, ami minden esetben kihatással van a külsőre is.

 


Az Avon Anew Genics sajtótájékoztatóján öt gyönyörű, életvidám, ragyogó kisugárzású híresség mesélt arról, hogy ők mivel tudják megőrizni fiatalságukat a hétköznapokban.  Pokorny Lia például minden héten megajándékozza magát valami aprósággal – az élet apró dolgai teszik igazán boldoggá. Schell Judit fiatalságának titka, hogy kiegyensúlyozott családi életet él gyermekeivel és párjával. Kökényessy Ági rendszeresen mozog: korábban step aerobic-ozott, úszott és jazzbalettozott, ma már inkább a jógával és a futással tartja kondícióban magát. Bánfalvy Ági hitvallása szerint az ember életében a legfontosabb, hogy mindenben a jót keresse. Zséda szerint fontos, hogy hagyjunk időt magunkra. Ő például imád elmerülni a könyvek világában, szeret filmeket nézni, utazgatni, wellness-ezni.

Anew Genics koncentrált szérum 5500 Ft, Anew Genics krém 4500 Ft

 


Kapcsolódó bejegyzések