FASHION STREET STORIES: TÖRTÉNETEK KÜLÖNLEGES NÉZŐPONTOKBÓL

Rúzs & Más / 2016-08-01

Elkészült a Fashion Street Stories(FSS), a Fashion Street Budapest saját készítésű sorozatának első két epizódja.
A sorozattal szeretnék bemutatni a Fashion Streeten áthaladó vagy nap mint nap odajáró emberek sokszínűségét egy-egy érdekes személy történetén keresztül. A videók mindegyike rövid betekintést ad egy izgalmas individum életébe, Budapestről alkotott képébe. A filmet vágó és készítő Kraft Bp csapata végig arra koncentrált, hogy a legmagasabb minőségben örökítsék meg a szereplőket, sok-sok különleges és speciális effektet használva.

1. epizód — Itzy, egy mexikói diák Budapesten.
Az első epizód egy Guadalajaraból (Mexikó 2. legnagyobb városa) érkezett lányról, Itzyről szól, aki miután eltöltött egy csere-szemesztert a Budapesti Corvinus Egyetemen, úgy döntött, hogy itt marad Magyarországon és megpróbál kicsit hosszabb időre beilleszkedni Budapest forgatagába. Története attól érdekes, hogy kiemeli az általa legfontosabbnak vélt különbségeket Mexikó és Magyarország között, kis bepillantást adva a magyar nézőknek a tengerentúli országba.

2. epizód — Zólyomi Zsolt, egy parfümőr élete.
A második epizód egy igazi kifinomult lelket mutat be, Zólyomi Zsoltot a magyar parfümőrt, aki itthon egyedülálló vállalkozást indított be. Zsolt többek között beszámol arról, hogyan kezdte útját a parfümök világában, honnan gyűjt inspirációt és miként látja a magyar parfüm szakma jövőjét.

[vimeo id=”175366787″]

Hamarosan érkezik a 3. epizód — Mario Ochoa, Hondurasból szeretettel.
A harmadik epizód egy szintén latin-amerikai karaktert mutat be. Mario Ochoa csaknem 3 éve érkezett Magyarországra, miután otthagyta az éppen összeomló hondurasi szappanopera-ipart, és felmondott a hajófedélzeti másodállásában. Mariot egy magyar hölgy, mostani felesége csábította hozzánk, akit az egyik hajós útján volt szerencséje megismerni. Elmeséli nekünk miért élvezi ennyire Budapestet, hogy hogyan indult be a vendéglátós karrierje az ÉS Bistroban, miként veregette őt vállon Ridley Scott, a The Martian című film budapesti forgatásán, és milyen zenét énekel a latin zenei bandájával.

Fashion Street Stories, Mario Ochoa

Hamarosan érkezik a 4. epizód — Attila, a Blue Fox bartendere.
A negyedik rész egy kőbányáról indult srác történetét mutatja be. Felhősi Attila, a 26 éves bartender legnagyobb álma gyerekként az volt, hogy megmutassa a világnak hova lehet jutni, ha igazán akarunk valamit. Attila hihetetlen élettapasztalata és szakmai alázatossága azonnal érezhető karakterén. A mozdulatok pedig, amelyekkel készíti a koktélokat a Kempinski Hotel Corvinus Blue Fox bárjában, magukért beszélnek.

Fashion Steert Stories, Felhősi Attila

A tervek szerint még számos hasonló epizód készül majd, hiszen az utcában naponta több mint tízezer magyar és külföldi halad át, így tehát van honnan ötletet meríteni.
A legfrissebb videókért kattintson a Fashion Street Budapest hivatalos Facebook oldalára.

Kapcsolódó bejegyzések