Post Image

FARKASHÁZI RÉKA ELÁRULJA SZÉPSÉGTITKAIT!

Rúzs & Más / 2018-10-23

Farkasházi Réka, az egyik legszebb magyar színésznő, énekesként, Tintanyúl nevű zenekarával kétszer is elnyerte a Fonogram díjat, 3 gyermek édesanyja és tavaly óta a Yamuna kozmetikai márka arca.

Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Rúzs és Más: Milyen szépségápolási rituáléval kezded a napot?

Farkasházi Réka: A nyári és téli arcápolási rutinom különbözik: nyáron könnyebb, télen tartalmasabb krémeket használok. Hialuronsavas szérumot csöppentek az arcomra – ez minden krém alá jó – és szemránckrémet is használok. Ha nedves bőrre viszem fel a hidratálót, sokkal könnyebben felszívódik és kevesebb is elegendő belőle! Ha nyúzottnak érzem magam, a Yamuna kollagénes maszkja szépen feltölti a bőröm. Nyáron, ha tehetem, egyáltalán nem sminkelek, legfeljebb szempillaspirált használok. Ilyenkor magas fényvédelemmel ellátott hidratálóval védem a bőröm a napsugarak ellen, különben pigmentfoltos lesz a bőröm. Télen hamar kiszárad az arcbőröm a széltől, hidegtől, ilyenkor gazdagabb krémet és sápadtság ellen színezett hidratálót használok.

Yamuna pormaszk, kovaföld, kozmetikai arcpakolás, rúzs és más

R&M: Jársz-e rendszeresen arc- vagy testkezelésre?

F.R.: Igen, abszolút rendszeresen járok kozmetikába. Számomra bizalmi kérdés, hogy az ember kire bízza a bőrét. A kozmetikai kezeléseknek köszönhetem, hogy a szüléseket megúsztam szembetűnő maradandó nyomok nélkül.

R&M:Van-e valamilyen egészség-, szépségkárosító szenvedélyed? Próbálsz-e tenni ellene?

F.R.: Nagyon szeretem, főleg télen, az olajos magvakat, amelyektől kipattogzik a bőröm. Próbálok ellenállni… újra meg újra.

R&M:Van-e szépségideálod, akihez hasonlítani szeretnél, vagy aki ihletet ad a megjelenésedhez?

F.R.: Sokan mondják, hogy emlékeztetek Audrey Hepburn-re és bár szándékosan nem törekszem arra, hogy hasonlítsak rá, az ő finom szépsége, visszafogottan elegáns, stílusos megjelenése számomra is követendő példa.

Farkasházi Réka szépségtitkai, rúzs és más

R&M: Mi a legjobban bevált szépségpraktikád?

F.R.: Az alvás! És még valami: ha forgatásra, fotózásra vagy valamilyen fontos eseményre készülök, előző nap elmegyek egy arcmasszázsra.

R&M: Miként tartod karban az alakod? Mi a kedvenc mozgásformád?

F.R.: Pilates, már 14 éve (fiam születése után kezdtem).

R&M: Van-e valamilyen bevált módszered, diétád, amivel belülről szépülsz?

F.R.: Gluténmentesen étkezem érzékenység miatt, és úgy látom, ez jót tesz a bőrömnek. Főzésnél is odafigyelünk a minőségi alapanyagokra, répacukor helyett nádcukrot használunk.

Farkasházi Réka szépségtitkai, rúzs és más

R&M: Hogyan ápolod a hajad?

F.R.: Hathetente járok fodrászhoz és olyankor mindig vágatok, így különleges ápolásra nem szorul a hajam. Az otthoni hajápolásra a természetes összetételű Davines kozmetikumokat használom. Nyáron hagyom magától természetes göndörre száradni.

R&M: Próbáltál-e ki valaha komolyabb, orvos-esztétikai kezelést? Ha igen, milyen tapasztalataid voltak?

F.R.: Eddig még nem próbáltam ki semmi komolyabbat.

R&M: Hajlandó lennél a szépséged megőrzése érdekében kés alá feküdni?

F.R.: Mivel most még nincs nagy baj, úgy gondolom, hogy ha tehetem, nem. De a szakmámból adódóan még az is lehet, hogy szükség lesz rá. Nekem az tetszik, ha valaki természetes módon, de ápoltan öregszik.

R&M: Mi volt a legjobb szépségápolási tanács, amit valaha kaptál?

F.R.: Egy barátnőmtől vettem át a szokást, hogy minden nap ráállok a mérlegre. Így nem fordulhat elő, hogy alattomosan kúsznak fel a kilók…

R&M: Melyik az a termék, amitől sosem válnál meg?

F.R.: A M.A.C szempillaspirálomtól!

R&M: Melyik az a kozmetikum, amelynek utoljára voltál képtelen ellenállni?

F.R.: Egy kedves barátom megajándékozott egy Kilian Love parfümmel, és azóta semmi nem tetszik annyira, mint ez az illat!

R&M: Mi az, amit a legszebbnek tartasz önmagadon?
F.R.: A szemem.

Farkasházi Réka szépségtitkai, rúzs és más

R&M:Mi az, amit a férjed tart a legszebbnek rajtad?

F.R.: Szerencsés vagyok, mert ő, úgy ahogy vagyok szépnek lát.

R&M: Mit tanácsolsz a Rúzs és Más olvasóinak, mit tegyenek, hogy sokáig szépek maradjanak?

F.R.: Nevessenek sokat! Találják meg minden helyzetben azt, amitől igazán jól érzik magukat és ne foglalkozzanak túl sokat azzal, hogy néznek ki, de rendszeren ápolják az arcukat és a testüket!

R&M: Köszönöm szépen az interjút!

Farkasházi Réka szépségtitkai, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések