Post Image

FAIR PLAY ÉS FRANCIA ELEGANCIA: LACOSTE INTENSE

Rúzs & Más / 2018-12-27

Az új, intenzívebb és rendkívül nőies illatot a LACOSTE nő gardróbja ihlette, az elegáns sziluettek és az egyszerű, ultra precíz vonalak. Az új illattal a LACOSTE lefekteti a győztes játszmák alapszabályait: fair-play és elegancia.

A LACOSTE pour Femme Intense nőies koncentrátum, kozmopolita esszencia, amelyet áthat az utánozhatatlan „Elégance à la française”. Egy parfüm, amely tolakodás nélkül érvényre juttatja személyiségünket, egyszerre gyengéd és merész, magabiztos eleganciát áraszt.

Lacoste por Femme Intense, illat, rúzs és más, parfüm, francia

Az eredeti illatkompozícióhoz képest Olivier Cresp most a finom érzékiség felé tolta el a hangsúlyt: az illat csábító karamellel nyit, mintha a nap simogatná és színezné finom barna színűre bőrünket. A szívjegyeknél a törékeny, finom rózsa vezeti fel az érzéki pézsmát, akárcsak az eredeti illatnál. A himalájai cédrus és a szantálfa meleg, intenzív akkordjai tartóssá teszik az érzéki kisugárzást. Az új elbűvölő Eau de Parfum valósággal életre kel a bőrön. Olyan, mint a selymesen puha bársony érintése. Rabul ejtő, ellenállhatatlanul nőies illat, amely flörtöl érzékeinkkel.

Az új Eau de Parfum Intense illat tiszteletére megújult az ikonikus illatüveg. Megőrizte eredeti karcsúságát és finom vonalvezetését, színe viszont a bronz különböző árnyalataiban pompázik. Alul szinte áttetsző az üveg, a kupak felé haladva pedig egyre intenzívebb a szín. Melegséget sugárzó, időtlen illatüveg a jól ismert krokodil márkajelzés ezüstös lenyomatával.

Lacoste por Femme Intense, illat, rúzs és más, parfüm, francia

Az új illat fotókampányához az ausztrál fotóművész, Simon Eeles tipikus párizsi környezetet keresett: kövezett tér, faragásokkal díszített elegáns kőépülettel. A fotók előterében fehér szvettert, ballonkabátot, sportcipőt és szmoking derékpántra emlékeztető derékrésszel hangsúlyozott krémszínű nadrágot viselő LACOSTE nő szerepel. Eleganciája ragyogóan természetes; kisugárzása egyértelműen megtestesíti a divatmárka lényegét: modern, sportos, urbánus.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

Árak és kiszerelések:
LACOSTE POUR FEMME INTENSE EDP 30ML – 14.990Ft
LACOSTE POUR FEMME INTENSE EDP 50ML – 20.990Ft
LACOSTE POUR FEMME INTENSE EDP 90ML – 27.990Ft

Kapcsolódó bejegyzések