Post Image

EZ TÖRTÉNT AZ ELSŐ ROSSMANN BEAUTY EXPO-N

Rúzs & Más / 2023-09-25

Nagy sikerrel zajlott a Rossmann és a Krémmánia első Beauty Expo rendezvénye, ahol egy teljes napon át a szépségápolásé volt a főszerep. Az év beauty eseményén közel 50 kiállító, számtalan informatív előadás és kerekasztal-beszélgetés, értékes nyeremények, valamint hazai és nemzetközi márkák széles palettája várta az érdeklődőket.

Első alkalommal valósult meg a Rossmann és a Krémmánia közös Beauty Expo eseménye, amelynek sikerét jól mutatja, hogy a 2000 előregisztrációval rendelkező vendég mellett több mint 350 helyszíni regisztráló vett részt a rendezvényen. Az egésznapos kiállítás moderátora Nagy Réka volt, a program egy exkluzív körben megtartott szakmai délelőttel vették kezdetét, majd az előadásokat követően, az expo szélesebb körben is megnyitotta kapuit a szépségápolás szerelmesei előtt.

beauty expo, rossmann, kremmania, kiallitas, vasar, szepseg, szepsegapolas, szepsegnap, magyar markak, kozmetikum, ruzs es mas

„Elképesztő hangulatban telt az első Beauty Expo rendezvényünk, szinte minden pillanatban nagy volt a nyüzsgés a standoknál, a visszajelzések alapján pedig sikerült elérnünk, hogy az érdeklődők kicsit közelebbről is megismerhessék a Rossmann polcain található márkákat és termékeket. Az eseményt abszolút sikerként értékeljük és minden előadónak, valamint szereplőnek köszönjük a részvételt, a látogatóknak pedig a bizalmat” – emelte ki Varga Anita Ágnes, a Rossmann marketingvezetője.

A Krémmániának és Rossmannak is nagyon fontos, hogy a magyar márkák kellő támogatást kapjanak, és ez a rendezvény nagyszerű lehetőséget teremtett arra, hogy széles körben ismertessük meg a látogatókkal hazai szépségápolási termékeket. Külön öröm számunkra, hogy az első Beauty Expo lehetőséget teremtett arra, hogy az olvasóinkkal személyesen találkozzunk” – hangsúlyozta Pácsonyi Daniella a Krémmánia lapigazgatója.

Kozmetikai márkák amíg a szem ellát

A délutáni programok keretében 49 hazai és nemzetközi beauty márka standjával találkozhattak a résztvevők, valamint 21 izgalmas előadást és beszélgetést hallgathattak meg. A kerekasztal-beszélgetések olyan fontos témákat jártak körbe, mint a beauty vonalon történő termékfejlesztések, a hatóanyagok egymással való kompatibilitása, de szó volt a fényvédelemről, valamint a tudatos bőr- és testápolás fontosságáról is.

beauty expo, rossmann, kremmania, kiallitas, vasar, szepseg, szepsegapolas, szepsegnap, magyar markak, kozmetikum, ruzs es mas

Az egységesen negyedórás előadások számos szépségápoláshoz köthető aktuális témára reflektáltak: Takács Petra (kozmetikus, skinfluencer) megosztotta, hogy mire érdemes figyelni egy férfi számára kialakított arcápolási rutin esetében. Az őszi-téli köröm- és kézápolásról, valamint az aktuális körömtrendekről Szálkai Hajnalka (NailSpa tulajdonosa) mesélt. Ördög Nóra (Nora Beauty alapító-tulajdonos) az otthoni géllakkozás fortélyait, illetve gyors és könnyű reggeli sminkpraktikákat osztott meg a látogatókkal.

Dévényi Kathy (LPSM Skincare tulajdonos) előadásában elmondta, hogyan lehet és kell újragondolni egy 30 éve működő terméket. A Sofia Michelle és Nagora saját fejlesztésű termékek történetét pedig Gera-Mihály Zsófia (Natural Business Kft. alapító-tulajdonos), Klibán Gréta (Nagora Manufaktúra alapító) és Prokaj Bea (Nagora Manufaktúra alapító) mutatta be a közönségnek. A tudatos bőrápolás forradalmáról Lilu (a Rossmann állandó szépségnagykövete, a Body+Me márka alapító-tulajdonosa) beszélgetett Bauer Éva (a Krémmánia főszerkesztője), valamint népszerű skinfluencerek – Berényi Vivien és Kárpáti Evelyn – közreműködésével.

A hajápolás és sminkelés sem maradhatott ki a témák közül

A szépségnapon természetesen hajunk ápolása is fókuszba került: Gyulai Zsófi (Szofi’s Haircare) előadásai a tudatos hajápolást járták körbe, míg Pintér Imola (fodrász) az overnight hajpraktikákról és a legnépszerűbb Tiktok frizuratrendekről beszélt. A göndör haj ápolásáról és formázásáról pedig Borbély Niki (göndörfodrász) és Viszkok Fruzsi (influencer) beszélgettek.

beauty expo, rossmann, kremmania, kiallitas, vasar, szepseg, szepsegapolas, szepsegnap, magyar markak, kozmetikum, ruzs es mas

Smink vonalon Pohorelli Bettina (sminkes) árulta el a felhősmink, a tökéletes szájkontúr és a no makeup titkait. A műszempilla felhelyezés praktikáit és trükkjeit Bényei Bettina (sminkes) és Barbinek Paula (színésznő) mesélte el. Végül pedig a nap lezárásaként Szlameniczky Zita (sminkes) a sminkelésről és a színtanácsadásról adott elő.

A Beauty Expo rendezvényről készült aftermovie:

Kapcsolódó bejegyzések