EZ IS ÉNIDŐ: TESTÁPOLÁSSAL A JÓ KÖZÉRZETÉRT!

Rúzs & Más / 2016-09-20

Gondolt már úgy a testápolásra, mint az “énidő” – vagyis a magunkra fordított értékes és hasznos idő – egyik legkézenfekvőbb formájára? Az Avon Nutra Effects testápoló családja bevezetésére rendezett sajtótájékoztatóján szembesültünk mi is ezzel a ténnyel, az Avon arca, Ördög Nóri és Angyalműhely-béli társa, Törköly Erika életmód coach beszélgetése során. Az önmagunkkal való törődés, az ápolt bőr, a diszkrét smink – a rendezett külső – a bennünk uralkodó rendre is kihat! Ne sajnáljuk magunktól ezeket a perceket, hiszen elősegítik a megnyugvást, “lassulást”, a stressz csökkentését, ami által a környezetünk irányában is pozitívabbakká válunk.

Avon Nutra Effects testápoló család, Ördög Nóra

A természet ölelése a bőrünkön

Az AVON testápolási palettájának új családjának, a Nutra Effects testápolóknak különlegessége az olyan természetben előforduló összetevőkben rejlik, mint a chia mag vagy a mandulaolaj. Emellett értékes Omega-3 esszenciális zsírsavakat, bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, így megadják a bőrnek mindazt a gondoskodást, amire annak a mindennapok során szüksége lehet. Gyorsan beszívódó formulájuknak köszönhetően rövid időn belül, akár 48 órán át hidratálják bőrünket. A testápolók parabén-, ftalát- és színezékmentesek, mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott.
A folyamatosan bővülő testápoló termékcsalád jelenleg négy tagból áll, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet:

Avon Nutra Effects testápoló család, összetevők

A Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló aktív összetevőkkel és chia maggal varázsolja mennyeien hidratálttá a bőrt, továbbá Omega-3 esszenciális zsírsavakat, illetve bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Szuperkönnyű és gyorsan felszívódó formulája rövid időn belül akár 48 órára hidratálja a bőrt, így segít visszaadni annak bársonyosságát, kellemes tapintását és egészséges megjelenését.

Avon Nutra Effects intenzív hidratáló testápoló

Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló 250 ml 1099 Ft, 400 ml 1399 Ft

A Nutra Effects Mélytápláló testápoló az értékes mandulaolajnak és aktív összetevőknek köszönhetően segít mélyen táplálni a bőrt, javítani annak állapotát, valamint ellenállhatatlanul puhává és ragyogóvá tenni azt. Emellett Omega-3-at, illetve bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, melyek együtt megadják a száraz, igénybevett bőrnek mindazt, amire szüksége van.

Avon Nutra Effects mélytápláló testápoló

Nutra Effects Mélytápláló testápoló 250 ml 1099 Ft, 400ml 1399 Ft

A Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló chia maggal dúsított, gazdag állagú formulájának köszönhetően testre, arcra és kézre egyaránt használható. Gyorsan beszívódik és akár 48 órán át gondoskodik bőrünk hidratáltságáról, anélkül, hogy ragadós utóérzetet hagyna maga után.

Avon Nutra Effects selymesen hidratáló testápoló

Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló 200 ml 1299 Ft, 400 ml 1599 Ft

A Nutra Effects Intenzív regeneráló testápoló a benne található lenmag- és marulaolajnak köszönhetően a krém valóságos megnyugvást hoz az igazán durva, száraz és feszülő bőrnek. Ezen kívül a testápoló gazdag összetételéhez vitaminok és ásványi anyagok, illetve a bőr számára értékes Omega-3 esszenciális zsírsavak járulnak hozzá, amelyek annak természetes védőrétegét erősítik. A könnyű textúrának köszönhetően gyorsan felszívódik és pillanatok alatt enyhülést és komfortos érzést kölcsönöz, hogy ismét jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

• Nutra Effects Intenzív regeneráló testápoló 250 ml 1099 Ft

Az Avon szakértői: Istenes Kata bőrápolási szakértő és Szabó Doris az Avon sminkese

Az Avon szakértői: Istenes Kata bőrápolási szakértő és Szabó Doris az Avon sminkese

Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések